Hét gólig meg sem állt a fővárosi alakulat

7–1-re nyert a MAC Budapest idegenben a Dunarea Galati ellen, ezzel továbbra is a második pozíciót foglalja el a Mol Liga tabelláján.

DUNAREA GALATI (román)–MAC BUDAPEST 1–7 (0–4, 1–2, 0–1)
Galac, 1500 néző. V: Csomortáni, Sikó, Péter V., André (romániaiak)

 
GALATI: Lakosil (László); Tamás, Flinta – Hildebrand, Raszulov – Berdila, Lusneac – A-I. Munteanu, Pál Zsombor; Bushbacher (1), Mihály E. 1, Rusnák (1) – Georgescu, Irimia, Donika – Marcus, Koljada, A-C. Munteanu – A-C. Popa, Lőrincz, Pál Zoltán. Edző: Marius Trandafir

 
MAC: Bálizs; Pozsgai (1), Olson – Escobedo, Kovács B. Z. 1 – Ruikka, Vokla – Mestyán, Bödök; Jubinville 1, Booras, Somogyi 2 – Nagy G. (1), Nagy K. 1, Terbócs (1) – Kovács CS. 1 (3), Könczei 1 (4), Keresztury – Silló, Tóth R., Schmál. Edző: Majoross Gergely
Kiállítások: 16, ill. 6 perc

 

Vasárnap a Kovács Cs., Könczei játékkapcsolat működött kimagaslóan a MAC-nál. Ez a páros négy gólban is alaposan benne volt. A kezdés viharosra sikerült, Jubinville és Könczei góljaival már öt perc után nagy volt a hazaiak hátránya, ami a 18. percre négygólossá nőtt, Kovács Bronson és Somogyi Balázs tett róla.

 
A második harmadban újabb két vendéggól született, Kovács Cs. és Nagy K. talált be. Az erdélyi túra ötödik harmadában megzördült a MAC hálója is, egy másodperccel a második szünet előtt szépített Mihály Ede. De nem maradt 1-6 a végeredmény, Somogyi duplázott a záró húsz percben. Könczei 5 pontot szerzett, 1+4-gyel zárta a meccset. Ahogy két napja a Csíkszereda, úgy most a Galac is egy hetest kapott Majoross Gergely csapatától.

 

forrás: nemzetisport.hu, jegkorongblog.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA