Helyt állt, de kikapott az OSC

Az OSC 10-7-es vereséget szenvedett a listavezető Olympiakosz vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek tizedik fordulójában.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
Csoportkör, 10. forduló
A-csoport
Olympiakosz (görög)–A-Híd OSC-Újbuda 10–7 (4–0, 3–1, 2–3, 1–3)
Pireusz. V: Radicevic (horvát), Vojevogyin (orosz)

 
Olympiakosz: Pavic – Milonakisz 1, Delakasz, Geniduniasz 1, Funtulisz 2, Nikolaidisz, Derviszisz 1, Buslje, Murikisz 2, Gunasz 2, Argiropulosz, P. Obradovic 1 

Edző: Theodorosz Vlahosz

 
OSC: Bisztritsányi – Seman 2, Randjelovics 1, Burián, Gór-Nagy 1, Erdélyi 2, Salamon F., Tóth M., Hegedüs G., Juhász Zs., Bundschuh, Ubovics 1
Edző: Tóth László

 
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 10/2
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1
Kipontozódott: Delakasz (30. p.)

  

Az újbudai gárda a csoport éllovasához, az Olimpiakoszhoz látogatott. Az első két negyed nem ígért semmit jót Erdélyi Balázséknak, mivel a görögök 7–1-re elhúztak. Azonban a folytatásban az OSC volt a jobb, a harmadik és a negyedik játékrészt is megnyerte, és végeredményben csak három góllal kapott ki.

 

MESTERMÉRLEG
Tóth László: – Ugyanazt a hibát követtük el, mint a Ferencváros ellen: nagyon rosszul kezdtünk. A mérkőzés második felére helyreállt a játékunk, de az már egy másik szituáció volt. Mindenesetre akkor már nemcsak hajtottunk, hanem eredményesen is vízilabdáztunk, így tudtunk kozmetikázni az eredményen.

 

forrás: mti.hu, nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA