Győzelemmel kezdte a MAC a jégkorong Mol Liga 2016–2017-es idényét

A Jegesmedvék trónfosztására legjobb eséllyel pályázó MAC Könczei Áron duplájával két harmad után 2–0-ra vezetett a Ferencváros ellen a Tüskecsarnokban, de a vége szoros lett, a harmadik harmadban ugyanis csak a Fradi talált be. A győzelem így is a MAC-é lett.

MAC BUDAPEST–FERENCVÁROS 2–1 (1–0, 1–0, 0–1)
Tüskecsarnok, 500 néző V: Vas Mátyás, Mayer, Soltész, Berger
 
MAC: Arany G. – Mestyán, Ruikka – Kovács B., Lakatos – Vokla, Pozsgai – Tóth G., Silló – Jubinville, Day Chief, Somogyi – Terbócs, Bödök, Nagy K. – Kovács Cs. (2), Könczei 2, Nagy G. (2) – Tóth R., Keresztury, Roczanov. Edző: Majoross Gergely
 
FERENCVÁROS: Sevela – Hietamäki, Schwindt (1) – Erdélyi T., Jabornik – Lengyel, Gerencsér – Németh, Üveges – Kiss Á., Tendler (1), Sumi 1 – Szappanos, Rafaj, Dubek – Gágyor, Fliszár, Hardi – Papp, Farkas L., Inglis. Edző: Greg Lindqvist
Kiállítások: 6, ill. 6 perc
 
MESTERMÉRLEG
Majoross Gergely: – Egyrészt több gólt, másrészt jobb játékot vártam, de tisztában kell lenni azzal, hogy az első meccs mindig nehéz, görcsös. A lényeg az, hogy sikerült önbizalmat szerezni ezzel a győzelemmel, megadtuk a szezon alaphangját.

 
Greg Lindqvist: – Egyértelmű, hogy még idény eleji formát mutattunk, de sok pozitívumot is ki tudok emelni. Az első két harmadban játszottunk kifejezetten jól, akkor kellett volna belőnünk a százszázalékos helyzeteinket.

 

forrás: nemzetisport.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA