Ezúttal nem volt meg a ritmus

Első alkalommal szenvedett vereséget, az eddig hibátlan az OSC a spanyol CNA Barceloneta vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.

A-CSOPORT
CNA BARCELONETA (spanyol)–A-HÍD-OSC-ÚJBUDA 12–6 (2–1, 4–1, 3–0, 3–4)
Barcelona. V: Sztavridisz (görög), Schwartz (izraeli)

 
BARCELONETA: López – Famera, Granados 1, Munarriz 4, Vrlic, Larumbe 1, Paul García, F. Fernández 1, Tahull, Perrone 2, Mallarach 2, Bustos 1. Edző: Jesus Martín

 
OSC: Bisztritsányi – Randjelovics, Hegedüs, Erdélyi 1, Ubovics, Tóth M. 1, Drasko Bruguljan 1. Csere: Gór-Nagy, Salamon 1, Kovács Gábor, Seman 1, Juhász Zs. 1. Edző: Petik Attila
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 7/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/1

 

Az újbudaiak az első negyedben még tartották magukat, ám a házigazda utána elhúzott, és a záró felvonás előtt már 9–2-re vezetett. Az OSC két siker után veszített pontot a sorozatban, a Barceloneta egy döntetlen és egy vereség után először nyert.

 

MESTERMÉRLEG
Petik Attila: – Meleg vizet készítettek a spanyolok, de nem lehet erre fogni az eredményt. Más sebességen játszott a Barceloneta, és hiába tudtuk, hogy jól forduló csapat, a sok hibánk miatt rendszeresen lehagytak minket. Két-három gólos vezetéskor nyugodtan játszhattak, mi pedig két méterről is sok helyzetet hagytunk ki. Ezt a meccset nézve, reális eredmény született. Igyekszünk összekapni magunkat, és készülni a hét végi Magyar Kupa négyes döntőre.

 
forrás: MTI, nemzetispot.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA