Élre állt a MAFC a közel 30 pontos győzelem után

Őrségváltás történt az élen a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjában: az eddigi éllovas Nyíregyháza a TF vendégeként botlott, így a BKG-t simán verő MAFC utolérte, sőt, az egymás elleni első meccsen aratott győzelem miatt meg is előzte eddigi üldözöttjét.

Az első félidőben szerzett 14 pontos vezetésének, illetve jó védekezésének és Richmond, Csapai, Katona és Tóth Péter eredményes játékának köszönhetően győzött a vártnál jóval simábban, majdnem 30 ponttal a MAFC Szigetszentmiklóson.

 

Hencsey Tamás csapat ezzel, és a Nyíregyháza hosszú idő után elszenvedett első vereségével átvette a vezetést a tabellán.

 

BKG-Príma SE-MAFC 56-85 (12-19, 17-24, 20-19, 7-23)

 

A MAFC legjobb dobói: Richmond 20/12, Csapai 20/6, Katona 16/12, Tóth P. 12/3

 

Hencsey Tamás (MAFC): - Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Nagyon koncentráltan, megfelelő energiával játszottunk és hajtottuk végre azokat a dolgokat amiket próbáltunk gyakorolni és amivel próbáltunk készülni. Azt gondolom, hogy szinte az egész mérkőzésen kézben tudtuk tartani a mérkőzés folyamát és végülis azt gondolom, hogy akár ilyen nagy arányban is megérdemelten győztünk. (hunbasket.hu)

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA