Élre állt a MAC

Ismét hősies meccset játszottak a szerbek, de pontot ezúttal sem sikerült szerezniük.

HK BEOGRAD (szerb)–MAC BUDAPEST 3–4 (1–0, 0–2, 2–2)
Belgrád. V: D. Fazekas (szerbiai), Haszonits, Perduv (szerb), Kis-Király

 

BEOGRAD: Trifonov – Anics, Brkusanin – Crnogorac (3), Árvay 1 – U. Novakovics, Podunavac; Filipovics 2, Vucsurevics (2), Turcotte – Deszpotovics (1), Bjelogrlics, P. Novakovics – Zwick. Edző: Christer Dreberg

 

MAC: Bálizs – Escobedo 1, Pozsgai (1) – Ruikka (1), Mestyán 2 – Kovács B., Vokla – Fejes; Könczei, Booras, Jubinville (1) – Kovács Cs., Nagy G. 1 (1), Keresztury – Roczanov, Nagy K., Terbócs (2) – Silló, Tóth R., Schmál – Bödök. Edző: Majoross Gergely
Kiállítások: 22, ill. 18 perc

 

A MOL Liga-újonc Belgrád megnyerte az első harmadot a tavalyi szezon döntőse ellen, és bár a második menetet simán hozta a magyar főváros legerősebb csapata, sőt a harmadikban háromgólos előnyre tett szert, a nagy izgalmak mégis az utolsó pillanatokra maradtak. A hazai Árvay Dávid találatára négy válaszuk volt Majoross Gergely tanítványainak – háromszor védők voltak eredményesek, Mestyán István duplázott, Sean Escobedo is feliratkozott az eredményjelzőre, rajtuk kívül Nagy Gergő örülhetett még –, ám Dimitrije Filipovic előbb közelebb hozta csapatát, majd kapuslehozatalos szituációban egyre csökkentette a különbséget. Az egyenlítés nem sikerült, 3-4-nél véget ért a történet. A sztori része, hogy rengeteg kisbüntetést ítéltek a játékvezetők, összesen 40 percnyit, és egy kivétellel végig is mentek ezek. Magyarán: öt az öt elleni játékra alig volt mód volt ezen az estén.

 

Sokadszorra írhatjuk: a HKB immár bárkinek érdemi ellenfele bír lenni, de az igazi áttörés várat magára. Előbb-utóbb bizonyára az is be fog következni.

 
MESTERMÉRLEG
Christer Dreberg: – Az első harmadban kiválóan játszottunk, a játékosam keményen dolgoztak, utána viszont elkezdtük gyűjteni a kiállításokat, amelyekkel nem mindig értettem egyet. Meccsről meccsre fejlődünk, most is bizonyítottuk, hiszen az első és a harmadik játékrészben versenyben álltunk az éllovassal.

 

Majoross Gergely: – Nem tudom, mi történik, de keményen dolgozunk. Annak örülök, hogy az első harmad után magunkhoz tértünk, és nyertünk.

 

forrás: jegkorongblog.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA