Először veszített pontokat az OSC a Bajnokok Ligájában

Az immáron Genesys OSC-Újbuda néven szereplő kerületi vízilabda-csapat a Bajnokok Ligája-csoportkör harmadik fordulójában 12-12-es döntetlent játszott a német Waspo Hannover vendégeként.

A napokban új névszponzor érkezését bejelentő OSC-Újbuda - amely a nyitókörben a Steaua Bucuresti csapatát győzte le, majd a második fordulóban a szerb Crvena Zvezda vendégeként diadalmaskodott - a gyengécske első negyedet követően magasabb fokozatra kapcsolt és a záró nyolc percre már magabiztos vezetéssel fordult rá, a hazaiak azonban hatalmas hajrával végül döntetlenre mentették az összecsapást.

  

Ebben a csoportban még a címvédő olasz Pro Recco, a német Spandau Berlin, a horvát Jug Dubrovnik és a francia CN Marseille szerepel. Az OSC a negyedik fordulóban, december 1-jén a marseille-i csapatot látja vendégül.

  

A két nyolccsapatos csoportból az első négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda, a Ferencvárossal azonos csoportban szereplő Novi Beograd helye garantált a végjátékban. (az MTI híre alapján)

  

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája, B-csoport, 3. forduló:

  

Waspo Hannover - Genesys OSC-Újbuda 12-12 (4-2, 2-6, 1-1, 5-3)

  

Az OSC gólszerzői: Vigvári Vince, Burián 3-3, Manhercz K. 2, Várnai, Salamon, Csacsovszky E., Tóth M.

 

A csoport állása: 1. Pro Recco 9 pont, 2. OSC 7 pont, 3. Marseille 6 pont, 4. Jug Dubrovnik 6 pont, 5. Crvena zvezda 3 pont, 6. Hannover 2 pont, 7. Spandau 1 pont, 8. Steaua Bukarest 0 pont

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA