Egy lépéssel közelebb a Final Six-hez

Az OSC nyert a vendég Nice ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában, így van még esélye arra, hogy ott legyen a hatos döntőben.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A-CSOPORT, 9. FORDULÓ
A-HÍD OSC ÚJBUDA–OLYMPIC NICE 11–9 (3–2, 3–2, 2–2, 3–3)
Nyéki uszoda, 250 néző. V: Peris (horvát), Koryzna (lengyel)
 
OSC: BISZTRITSÁNYI – ZALÁNKI 2, Drasko Brguljan, Gór-Nagy 1, NIKICS 2, Salamon F. 1, BÁTORI 4. Csere: Bundschuh, Seman 1, Juhász Zs., Hegedűs G., Kovács Gábor. Edző: Tóth László
 
NICE: Garsau – Chandieu, IZDINSKY 2, Cutovic, Rocchietta, Monneret, Laversanne. Csere: HANSEN 2, Crosetti, Csakics 1, GRUYERE 4, Caumette. Edző: Samuel Nardon.
 
Gól – emberelőnyből: 12/5, ill. 7/3
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Cutovic (28. perc)
Kiállítva (végleg cserével): Seman (31. p.)
 
Az újbudai csapatnak mindenképpen szüksége volt a győzelemre ahhoz, hogy maradjon esélye az utolsó fordulóra a Final Sixbe jutást illetően, különösen azután, hogy az előtte álló, jelenleg harmadik Brescia Berlinben nyert a Spandau ellen.
 
A magyar együttes le is gyűrte szerdai ellenfelét, de nem könnyen. Az első és a második negyedet 3–2-re nyerte meg, majd két döntetlennel zárult játékrész következett.
 
MESTERMÉRLEG
Tóth László: – Sajnos nem játszottunk jól. Csak sejtéseim vannak. Lehet, hogy fáradtabbak voltunk az elmúlt négy edzés után, a másik pedig, hogy egy hét sem telt el az események óta, amik itt voltak és ezt még cipeljük egy darabig. De rengeteg volt a pontatlanság és ha a második negyedben kicsit jobban összpontosítunk és belőjük a helyzeteinket, akkor kialakulhatott volna hamarabb is egy megnyugtató négygólos előny. Végig úgy játszottunk, mintha néggyel vezettünk volna, pedig eggyel mentünk, úgyhogy fáradtkás benyomást keltett ez a meccs. De vége van és úgy van vége, hogy nyertünk és ez a lényeg.
 
Samuel Nardon: - Elvesztettük ugyan a meccset, de ez volt az első meccsünk Budapesten, volt esélyünk egy szorosabb meccsre, de kikaptunk egy jó csapattól.
 
forrás: mti.hu, nemzetisport.hu, waterpolo.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA