Edzőváltás a Kelen SC-nél: A Vasastól érkezett az új szakvezető

Távozik a Kelen SC szakmai vezetője, egyben a felnőtt férfi NB III-as csapat vezetőedzője, Harmati Tamás, aki Angyalföldön dolgozik tovább. Utódja éppen a Fáy utcából érkezett.

Harmati Tamás az NB I-be feljutó Vasas újonnan létrehozott, ugyancsak harmadosztályú tartalékcsapatát, a Vasas II-t irányítja a jövőben. Utódja az épp a piros-kékektől érkező Bordán Csaba lett.

 

A váltás háttéréről a Kelen SC elnöke, Andreas van den Aker beszélt a klubhonlapon.

  

Harmati Tamás távozásáról

  

- Egyikünknek sem volt könnyű… Tomi nagy megbecsülésnek örvend a szakmában, tisztában voltam azzal, hogy sokáig nem marad már nálunk. Miután megkereste a Vasas, és végérvényessé vált, hogy öt év után elköszönünk egymástól, volt egy-két álmatlan éjszakám. Nem volt sok időm arra, hogy megkeressem az utódját, de úgy érzem, Bordán Csaba személyében a lehető legjobb megoldást találtuk meg. Csaba a Vasas U19-es csapatától érkezett hozzánk, de korábban kiváló munkát végzett a Vasas Kubala Akadémián, a Puskás Akadémián és az UTE Akadémián is. Csaba egy az egyben átveszi elődje szerepkörét, a szakmai vezető és az első csapat vezetőedzője is ő. Ahogyan Tominak, úgy neki is nagyon sok sikert kívánok, egyúttal gyors beilleszkedést és jó alkotást!

  

Bordán Csaba kinevezéséről 

  

- Számomra egyfelől garancia volt, hogy Tomi őt ajánlotta, másfelől a már említett múltja is tiszteletet érdemel. Korábban többször találkoztam vele én is, ugyanolyan szimpatikus volt, mint öt éve Tomi… Az is mellette szól, hogy a keretünkből több játékost ismer, és a fociról alkotott filozófiája is hasonló. Egyetért azzal, hogy fiatal csapattal vágjunk neki az NB III-nak, és egyetért azzal is, hogy egy videóelemző is a csapatunk hasznára lehet. Örülök annak, hogy bennünket választott, azt persze neki is meg kell szoknia, hogy itt mások a körülmények, mint amilyenek a Vasasnál voltak. Amit az elmúlt öt évben elértünk, arra valóban büszkék lehetünk, de nem dőlünk hátra, a célunk továbbra is az, hogy lépésről lépésre haladjunk előre. Ahogyan eddig, a jövőben is lesznek előttünk akadályok, ám valami azt súgja nekem, Csaba irányításával is leküzdjük majd azokat. Egy csodás fejezet tehát lezárult, de megnyílhat egy új…

  

TOVÁBB: A teljes interjú itt olvasható!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA