BL: Messzire került az OSC-Újbuda a továbbjutástól - videó

Az OSC hazai medencében 17-12-re kikapott a német Hannovertől a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 12. fordulójában, pénteken. Az újbudai együttes így messze került a továbbjutástól.

A két együttes egymás elleni korábbi csoportmeccsén, novemberben 12-12-es döntetlen született Németországban, most óriási volt a tét, hiszen a csoport ötödik helyezettje fogadta a negyediket.

 

Ezúttal közel sem alakult ilyen szorosan az összecsapás, a vendégek a második negyed közepén már öt góllal (3-8) vezettek, az OSC ugyan többször is "lőtávolon" belülre került, a Hannover azonban ezekben a szituációkban rendre újra ellépett.

 

Az újbudai gárda 12 meccs után így változatlanul 13 ponttal áll az ötödik helyen, két körrel a vége előtt négy pont a hátránya a Hannoverrel szemben, legközelebb pedig április 19-én játszik BL-csoportmérkőzést, akkor a szerb Crvena zvezdát fogadja.

 

A két nyolccsapatos csoportból az első négy-négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda Novi Beograd helye garantált a végjátékban. (MTI)

 

Férfi BL, csoportkör, 12. forduló, B-csoport:

 

Genesys OSC Újbuda - Waspo Hannover (német) 12-17 (1-4, 4-5, 4-4, 3-4)

 

Az OSC gólszerzői: Vigvári Vi. 3, Salamon, Manhercz, Csacsovszky 2-2, Hárai, Sziládi, Burián 1-1

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA