Befejezte szereplését a MAC a Kontinentális Kupában

Egy győzelemmel és két vereséggel zárta a MAC-Újbuda férfi jégkorong-csapata a Kontinentális Kupa B-csoportjának küzdelmeit a dél-tiroli Rittenben.

A magyar bajnokcsapat pénteken sima győzelemmel kezdett Olaszországban, 8-0-ra ütötte ki a szerb Crvena Zvezdát, második harmadbeli kitűnő játékának köszöhetően. Második mérkőzésén aztán már vereséget szenvedett a MAC, egy góllal maradt alul a szlovén Jesenicével szemben.

 

Zárásként, vasárnap a két győzelemmel jégre lépő házigazdával találkozott, amely az újbudai gárdát is legyőzte. Az olasz együttes így hibátlan teljesítménnyel zárt, és jutott tovább a következő körbe. 

 

Kontinentális Kupa, 2. kör, B-csoport:

 

1. forduló: MAC-Újbuda - Crvena Zvezda 8-0 (1-0, 6-0, 1-0)

 

2. forduló: HDD Jesenice - MAC-Újbuda 4-3 (1-0, 2-2, 1-1)

 

3. forduló: Ritten Sport - MAC-Újbuda 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)

 

A csoport végeredménye: 1. Ritten Sport 9 pont, 2. HDD Jesenice 4, 3. MAC Újbuda 3, 4. Crvena zvezda 2

- Az egész tornán mutatott viszonylag jó küzdőszellemünk és egyébként szerintem egész jó mezőnyjátékunk sajnos egy csalódást keltő eredményre volt csak elég. Egyszerűen nem tudtunk elégszer betalálni az ellenfél kapujába a temérdek helyzetünkből és azt hiszem, hogy hiába voltunk jobbak minden mérkőzésen kb. mindenben az ellenfelünknél, ezt kétszer sem sikerült az eredményjelzőn is megmutatni. Sajnos ezzel nekünk a Kontinentális Kupa idén véget ért, nyilván mind csalódottak vagyunk. Szerettük volna hogyha legalább még egy nemzetközi tornán részt tudtunk volna venni és ott esélyt adunk magunknak arra, hogy a négyes döntőbe jussunk, de valamiért ezt most nem sikerült megoldanunk. Ez egy egész más kihívás volt most mint amivel a Ligában találkozunk és azt azt is tudjuk, hogy ebben nem igazán vagyunk jók. Végig domináltuk az összes mérkőzést az elejétől a legvégéig, csak ez nem egy pontozásos sportág, így az eredmény csalódás - értékelte a tornát Majoross Gergely, a MAC vezetőedzője. (facebook.com/MACBudapestfelnott)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA