Az utolsó negyedben úszott el a mérkőzés

Az OSC remekül tartotta magát a meccs jelentős részében, többször is vezetett egy góllal, a Szolnok a negyedik negyedben biztosította be győzelmét.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK
SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP–A-HÍD-OSC-ÚJBUDA 13–10 (2–3, 4–3, 3–2, 4–2)
Szolnok, 250 néző. V: Marnitz Miklós, Dodog
 
SZOLNOK: Nagy V. – PRLAINOVICS 4, Varga Dénes 3, Gocics 1, Mezei 1, Vámos 2, Jansik D. Csere: Kis G., M. Alekszics 2, Younger, Crousillat, Szatmári, Hangay Z. Edző: Cseh Sándor
 
OSC: Barabás – Salamon F. 3, Kovács Gábor 2, Bátori 1, Seman, Zalánki 3, Gór-Nagy. Csere: Bundschuh, Német T. 1, Szabó Balázs, Juhász Zs. Edző: Tóth László
 
Gól – emberelőnyből: 11/6, ill. 8/0
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –
Kipontozódott: Gór-Nagy (20. p.)
Az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc állása: 6–3 a Szolnok javára
 
MESTERMÉRLEG
Cseh Sándor: – A legfontosabb, hogy nyertünk, de ami a játékunkat illeti, elég mélyről kezdjük a rájátszást. Azt szoktam mondani, hogy a csapatvédekezést, az egyéni összpontosítást a blokkok száma tükrözi a legjobban, és a harmadik negyed végén mindössze egy blokkolt lövésünk volt. Ettől függetlenül hajtottak a játékosok, azonban nem szabad úgy hozzáállni, hogy van ilyen meccs, mert két hete Egerben is hasonló színvonalon játszottunk. Magunkba kell nézni, és a következő hetekben azon dolgozni, hogy a játékunk nívója feljebb emelkedjen.
 
Tóth László: – Jó mérkőzés volt, a nézők megkapták a pénzükért a látnivalót. Az elején a Szolnok jól játszotta meg a centereit, kiállításokat kaptunk, az emberhátrányok kivédekezése pedig jelentős energiákat emésztett fel. A harmadik negyedben több kihagyott emberelőnyünk is volt, ha azokat belőjük, még tovább tudunk versenyben maradni. A végjátékra elfáradtunk.
 
forrás: vizipolo.hu, MTI, nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA