A MAC eddigi legnagyobb győzelmét aratta

A magyar bajnok MAC Újbuda egy góllal jobbnak bizonyult kedden a Poprad csapatánál a szlovák jégkorongligában.

A hazai környezetben, a Tüskecsarnokban játszó magyar csapat 1-2 után, a harmadik harmadban fordított az ellen a Poprad ellen, amelytől még szeptember közepén 3-1-re kikapott idegenben.

 

Brown, Dansereau és Langkow egy-egy góllal, Rajna pedig szenzációs teljesítménnyel, 42 védéssel vette ki a részét a remek győzelemből. Ezzel 14-re nőtt a MAC-Újbuda pontjainak száma és fellépett a Tipsport Liga 10. helyére a gárda, megelőzve a zsolnaiakat és a miskolciakat is.

 

- Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre - nehéz helyzetben, hiszen sok helyzetet kidolgoztunk és kihagytunk az utóbbi időben - átléptük a saját árnyékunkat, amit az elmúlt mérkőzéseken nem sikerült. Így most nem azt kell mondanunk, hogy jó játszottunk, de valamivel többet érdemeltünk volna, hanem hogy a meccs nagy részében jól játszottunk és megérdemelten tartottuk itthon a pontokat - értékelt a találkozót követően Majoross Gergely vezetőedző.

 

Tipsport Liga, 13. forduló:

MAC-Újbuda - HK Poprad 3-2 (1-1, 0-1, 2-0)

 

MAC: Rajna – Pozsgai, Macaulay – Burt, Garát – Vokla, J. Dudás (1) – Klempa (1), Brown 1, Dansereau 1 – Odnoga M., Nagy K., Terbócs – B. Orbán (1), Langkow 1, Bodó (1) – Majoross B., Kreisz, Szigeti – Szabad

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA