A Kelen SC megnyerte az ősz rangadóját

A férfi labdarúgó BLSZ I-es Kelen SC az ősz egyik legnagyobb meccsét abszolválta 2-1-es győzelemmel a Csepel otthonában. 

A BLSZ I-ben az ősz rangadóját rendezték meg, hiszen a forduló előtt 2. helyezett Csepel az élen álló Kelen SC csapatát fogadta.

 

A nehéz talajú pályán lejátszott és küzdelmes rangadón végül a góllövőlistát is vezető Tímári Norman a szünet előtt és után jegyzett két gólja döntött, és bár a csepeli szépítés izgalmassá tette a végjátékot, az újbudaiak gyűjtötték be a rendkívül fontos három pontot idegenben (2-1).

 

Harmati Tamás (Kelen SC): - Először is gratulálok mindkét csapatnak, mert azt gondolom, hogy egy nagyon férfias, küzdelmes mérkőzést játszottunk. A pálya minősége leginkább ezt engedte, de ezt mind a két csapat szívvel-lélekkel tette. Büszke vagyok a játékosaimra, a csapatomra, mert hosszú idő után játszhattunk újra bajnoki mérkőzést és nagyon jól helytálltak a srácok. A hozzáállásuk nagyon jó volt, a megbeszéltek megjelentek a pályán is. Annyit kockáztattunk, amennyit kellett, így készültünk és egy jó mérkőzést játszottunk, ahol begyűjtöttük a három nagyon fontos pontot. (pestifoci.hu)

 

BLSZ I., a 9. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

 

Csepel FC - Kelen SC 1-2 (Takács L. 87. - 11-esből, ill. Tímári 41., 46.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA