A Kelen SC az NB III-ban indulhat a bajnoki cím és kupagyőzelem után - videó

A Kelen SC felnőtt férfi labdarúgó-csapata ismét az NB III-as bajnokságban szerepelhet majd, miután hatalmas versenyben, egy ponttal megelőzte a Csepelt a Budapest-bajnokság 1. osztályában - nem sokkal azután, hogy a Budapest-kupát is megnyerte. A keddi sorsoláson pedig eldőlt, hogy erőnyerőként kerül a harmadosztályba.

Az utolsó fordulóban, 8-0-s győzelemmel biztosította be bajnoki címét a Budapest-bajnokság 1. osztályában a Kelen SC.

 

Az Ikarus látogatott a Hunyadi útra, ahol a házigazda ellentmondást nem tűrően verte ellenfelét. Harmati Tamás csapata már az első félidőben ötgólos előnyre tett szert és nyolc találatig meg sem állt. Így a nagy rivális Csepel hiába győzött 2-0-ra a Közterület ellen, a Kelen lett egypontos előnnyel a BLSZ I. 2020/2021-es idényének bajnoka.

 

Ráadásul a XI. kerületi gárda duplázni tudott a szezonban, hiszen a Budapest Kupa döntőjében - szintén a Csepelt legyőzve - a címvédő Kelen SC nyert 1-0-ra Kádár Máté góljával. (Videó csatolva!)

 

Az öröm pedig június 1-én, kedden lehetett teljes, ekkor dőlt el ugyanis, hogy a Kelen SC a sorsolást követően erőnyerő lett, azaz osztályozó-mérkőzés nélkül jutott fel az NB III-ba!

 

A Kelen SC bajnok és kupagyőztes csapata:

 

Játékosok: Kasza Dániel, Balogh Bence Béla, Pintér Bence, Kertai Dániel,De Oliveira Ayrton, Zima Ádám, Egyed Botond, Erdei András,Megyesi Tamás, Kiss Gábor, György Kristóf Norbert, Rőthy Martin, Monori Marcell, Koós Bálint, Zsiborás Zalán, Soós Dávid Attila, Wild Tamás Róbert, Lukács Richárd, Bederna Benjámin Adrián, Tímári Norman, Módly Márk Balázs,Csőke Richárd István,Lőrincz Dominik, Kádár Máté, Takács Bence, Balogh Tamás Károly, Szabó Botond, Béres Dávid Dominik

 

A szakmai stáb: Harmati Tamás (Vezetőedző), Kun István (Asszisztensedző) Major Csongor (Erőnléti Edző) Szilágyi Tamás (Orvos) , Horváth Eszter (Masszőr), Derzsényi Dorina (Masszőr), Kelényi Szabolcs István (Masszőr)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA