A hazai és nemzetközi sportesemények a középpontban: Ismét találkoztak Újbuda sportvezetői

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. eddig nem látott eseménysorozata a nyári szünet előtti utolsó állomásához ért, hatodszor találkoztak a Gabányi László Sportcsarnokban a XI. kerület sportvezetői.

Újbuda sportvezetői ezúttal is a Hauszmann Alajos utcai Gabányi László Sportcsarnok egyik különtermében találkoztak, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett esemény-, előadás-, oktatás-, illetve beszélgetés-sorozat hatodik állomásán. 

  

Az előadás témája ezúttal a hazai és nemzetközi események szervezése és rendezése volt, amelynek kapcsán Dr. Perényi Szilvia, a Testnevelési Egyetem docense tartott igen érdekes, hasznos, részletes és tanulságos prezentációt, majd a megjelent klubvezetők kérdéseire is válaszolt.

  

A kerületi sport kft. szervezésében lezajlott eseménysorozat ezzel egyelőre a végéhez ért . A rendszeres beszélgetések célja az egyesületek mindennapos működésének segítése, a szervezési-, és egyéb feladatok megkönnyítése volt, de szóba kerültek a vezetői stílusok, a sportvállalkozások jogi háttere és a kommunikáció is többek között.

 

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ezúton is köszöni a prezentáció-sorozat eddigi eseményein megjelent előadóknak és a kerületi sportvezetőknek közreműködésüket! 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA