A Fradi-verés után fél lábbal a bajnoki döntőben az OSC-Újbuda

Az OSC-Újbuda 9-7-re nyert a címvédő Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob alapszakaszának vasárnapi zárómérkőzésén.

Varga Dániel együttese a találkozó második részére felőrölte Bajnokok Ligája-győztes riválisát, amelyet így megelőzött a tabellán.

 

Ezzel az OSC-Újbuda hazai környezetben, a Nyéki Imre Uszodában kezdheti elődöntős párharcukat, és elég számára egy döntetlen is a fináléba kerüléshez, ugyanis mindkét szezonbeli összecsapását megnyerte a zöld-fehérek ellen, így összesítésben 6-0-ra vezet jelenleg. 

 

Varga Dániel (OSC-Újbuda): - Önmagában nagy fegyvertény a Fradit megverni, de az később derül ki, mennyire nagy fegyvertény ez a mostani. Ez egy fontos győzelem volt a pontok, a lelkek, a visszaigazolás szempontjából is. De a következő meccs is 0-0-ról indul, nehéz szerdai mérkőzésre számítok, hiszen a Fradi javulni fog. Az elején egyébként nem voltunk még higgadtak, sok labda kiesett a kezünkből, alig volt kapuralövésünk, bele kellett rázódni a Fradi speciális játékához, iramához. Stabilnak kellett maradnunk, mert a Fradi egy-egy hibánkat mindig kihasználta. Örülök, hogy védekezésben rendben voltunk, Lévai Marci bravúrokat mutatott be, és a meccs második felében már elöl is jók voltunk." (waterpolo.hu)

 

E.ON férfi ob I, alapszakasz, 30. (utolsó) forduló:

 

OSC-Újbuda - FTC-Telekom Waterpolo 9-7 (1-1, 2-4, 4-2, 2-0)

 

Az OSC gólszerzői: Burián, Erdélyi 2-2, Hárai, Tóth M., Csacsovszky E., Várnai, Manhercz 1-1

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA