A Fradi és az Újpest között menetel a MAC az Erste Ligában - videó

MIndössze egy hosszabbításos vereség szerepel egyelőre a MAC HKB Újbuda neve mellett a férfi jégkorong Erste Ligában. Utóbbi két mérkőzésén 11 gólt ütött Kangyal Balázs csapata.

Nyolc lejátszott mérkőzéséből hetet megnyert (kettőt a ráadásban) a MAC HKB Újbuda a jégkorong Erste Ligában. A kakukktojást eddig a Gyergyószentmiklós elleni hazai mérkőzés jelentette, amelyet hosszabbítás után nyert meg az erdélyi csapat 3-2-re. 

 

A legutóbbi két MAC-bajnokin pedig kiszakadt a gólzsák: Kangyal Balázs együttese előbb a Tüskecsarnokban verte 6-1-re a Dunaújvárosi Acélbikákat, köszönhetően igen eredményes emberelőnyös játékának (közel 60 százalékban használta ki fórjait) és Tóth Gergely két góljának is. Az újváriosiak csak a végén tudták megszerezni becsületgóljukat.

  

MAC HKB Újbuda - Dunaújvárosi Acélbikák 6-1 (3-0, 1-0, 2-1)

  

A legutóbbi fordulóban a "Rozsomákok" Győrbe látogattak, ahol a MAC már az első harmadban megalapozta magabiztos sikerét azzal, hogy 2-0-ra elhúzott. A középső játékrészben nem esett újabb találat, a záró etap viszont igen mozgalmasra sikeredett. A győriek előbb szépítettek, de onnantól kezdve már csak a vendégek voltak eredményesek és végül 5-1-es győzelmet arattak (videó a cikk alján!).

  

UNI Győr ETO HC - MAC HKB Újbuda 1-5 (0-2, 0-0, 1-3)

  

A MAC HKB Újbuda jelenleg a második helyen áll az Erste Ligában, "beékelődve" a Ferencváros és az Újpest közé. Nyáron érkezett amerikai csatára, Trevor John Gooch pedig a kanadai táblázaton áll igen előkelő pozícióban, hiszen a nyolc találkozón ütött 6 góljával és 7 asszisztjával jelenleg a 8. a legeredményesebb játékosok között.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA