A felkészülés jegyében találkozott az OSC és a Ferencváros

Izgalmas edzőmeccset játszott egymással az OSC és a Ferencváros a Nyéki Imre Uszodában, ahol az újbudai csapat új szakvezetője, Varga Dániel öt játékrészen keresztül mérhette fel, hol tartanak a játékosok a felkészülésben.

A formálódó OSC és a Ferencváros a Nyéki Imre Uszodában játszott színvonalas edzőmeccset, összesen ötször nyolc percig, hivatalos játékvezetés mellett.

 

Az izgalmas csatát hozó mérkőzésről az újbudai csapat egyik kulcsjátékosa, a magyar válogatott Manhercz Krisztián kézsérülés miatt hiányzott, pontosabban a lelátón foglalhatott csak helyet. A Kondorosi úti találkozót - amelyen az eredményt a szokásoknak megfelelően nem vezették -, és a felkészülést Varga Dénes, az OSC vezetőedzője a vlv.hu-nak értékelte.

 

- Túl vagyunk három edzőmeccsen, rengeteg edzésen, amiben sok kondi, sok úszás, sok lábtempó volt. Alapdolgokat csinálunk, nem is az a fontos, hogy most sikerülnek-e vagy nem, hanem az, hogy mindenki hangolódjon rá erre a fajta munkára, arra a fajta gondolkodásmódra, ami majd jellemzi ezt a csapatot. Értem ez alatt a gondolkodás sebességét, a dolgokhoz való hozzáállást, illetve a kommunikációt, alapvetően. (...) Ha a kondit külön edzésnek vesszük, akkor 12 edzésünk van a héten, a következő három-négy hetes időszak is - hívjuk így, hogy alapozás, de már nem a klasszikus értelemben vett alapozás, ezt csináljuk. (...) A Magyar Kupa az, ami keretet ad a felkészülésnek, annak van azért egy felfutó ága, ami alatt azt értem, hogy talán az első egy-két hétben talán egy kicsit jobban meg tudjuk nyomni a munkát, utána pedig hiába bajnoki és nemzetközi kupás célokat fogalmazunk meg magunknak alapvetően, azért a Magyar Kupához nem lehet úgy hozzáállni, hogy edzésnek vegyük, tehát arra már valamilyen szintű formaidőzítés lesz. Aztán edzünk tovább keményen és készülünk - alapvetően az őszre - tette hozzá a fiatal szakvezető.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA