A Brescia vitte el a győzelmet

Bár az első két negyedben az OSC irányította a mérkőzést, végül mégis a Brescia vitte el a győzelmet a Bajnokok Ligája főtáblájának negyedik fordulójában.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
4. FORDULÓ
A-CSOPORT
A-HÍD OSC ÚJBUDA–AN BRESCIA (olasz) 6–8 (1–1, 3–2, 0–2, 2–3)
Nyéki Imre uszoda, 200 néző. V: Dervieux (francia), Sztavridisz (görög)

 

OSC: BISZTRITSÁNYI – Drasko Brguljan, GÓR-NAGY 1, Randjelovics 1, Ubovics, Hegedűs G., Erdélyi 1. Csere: Tóth Márton 1, Salamon F. 1, Seman 1, Kovács Gábor, Bundschuh.

Edző: Petik Attila

 

BRESCIA: DE LUNGO – Bertoli 1, Nora, N. Vukcsevics 1, N. PRESCIUTTI 1, C. Presciutti 1, JANOVICS 2.

Csere: Muslim 2, Rizzo, Paszkovics, Guerrato, Manzi.

Edző: Alessandro Bovo
Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 11/3

 

A nagyszünetig jól játszott az OSC, amely 3-2-re, majd 4-3-ra vezetett, viszont fordulás után a mérkőzés menetében is fordulat állt be. A Brescia előbb egyenlített, majd már nála volt az előny (4-5). Mi több, a negyedik nyolc perc elején újabb két vendéggól esett, így a hajrának 4-7-es állásnál indulhatott neki az újbudai alakulat. Az elszántság eredményeként 6-7-re felzárkózott a magyar csapat, egyenlítenie azonban már nem sikerült, a Brescia másfél perccel a vége előtt betalált, ezzel övé lett a győzelem.

 

MESTERMÉRLEG
Petik Attila: – Az első két negyedben kézben tartottuk a mérkőzést. Ami a harmadik negyedben történt, arra nem találok szavakat... Kontra, kiállítás, kontra, kiállítás. Utána persze hibáztunk, de az a negyed, amit tettek velünk, tönkretette az egész munkánkat, őszünket. Gratulálok a Bresciának, mert meg tudta nyerni ezt a meccset, de nem ők nyerték meg. A harmadik negyedben kilencen voltak.

 

Alessandro Bovo: – Boldog vagyok, egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Védekezésben és a pozíciós támadásban is a legjobbunkat nyújtottuk. A mai eredmény nagyon fontos számunkra, hiszen az OSC nagyon jó csapat.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA