Papp László Ösztöndíj, 2018 - még lehet jelentkezni!

Közeleg a Papp László Sportösztöndíj leadásának augusztus 31-i határideje.

Újbuda Önkormányzata már 2007 óta támogatja a helyi tehetségeket, sok fiatalt segített ezáltal ahhoz, hogy profi sportolókká váljanak. A pályázat részleteiről Kocsis Sándor, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója beszélt az Újbuda Televíziónak.

 

- A pályázat célja az, hogy a kerületi gyerekek felkészülését, versenyeztetését segítse.

 

A pályázat 10 hónapon keresztül adható, 20 főnek, havi szinten 20 és 50 ezer forint közötti értékben. Az önkormányzat szabott feltételeket is: 13 és 25 év közötti a korhatár, három éve kerületi lakosnak kell lennie az igénylőnek, egyénileg hazai és nemzetközi szinten a korosztályában 1-8. helyezettnek, míg csapatszinten első osztályúnak kell lennie a pályázónak

 

- fogalmazott az ügyvezető.

 

A Papp László Ösztöndíjra évről évre egyre több pályázat érkezik, ezért is fontos, hogy az augusztus 31-i határidőt betartsák a pályázók.

 

- Mi adjuk, mint sport kft. a testületnek a javaslatokat, nyilván kisebb-nagyobb fejtörést okoz, hogy a jók közül kiválaszthassuk a legjobbakat. Mivel még időben vagyunk, nagy tisztelettel kérem, mint kerületi sportvezető a magánszemélyeket, egyesületi vezetőket és sportvezetőket, hogy a pályázat leadásának határidejéig - augusztus 31., 12 óra - segítsék a gyerekeket abban, hogy a feltételeknek megfeleljenek, és így tényleg ki tudjuk majd választani azokat, akik ezt a díjat megnyerhetik - tette hozzá Kocsis Sándor. 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA