2024 nyarán is együtt mozdulhat Újbuda – itt vannak a kerületi gyermek sporttáborok

2024 nyarán is számos sporttábor várja az újbudai gyermekeket, ifjú sportolóit, akik a legváltozatosabb lehetőségek és különböző sportágak közül választhatnak az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által üzemeltetett sportlétesítményekben, illetve a kerületi kluboknál, egyesületeknél.

Újbuda sport- és utánpótlás-egyesületei, csapatai és klubjai idén nyáron is igyekeznek minél több gyermeknek lehetőséget nyújtani arra, hogy nyári sporttáborokban tanulhasson úszni, sportoljon, aktívan mozogjon, miközben sok közösségi és egyéni élménnyel is gazdagodjon.

  

A sokszáz gyermeknek mozgás- és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó táborokat igyekszik az Újbuda Sportjáért bemutatni az alábbiakban, a tavalyi évhez hasonlóan folyamatosan frissülő cikkünkben. Helyszínek szerint mutatjuk be a különböző táborokat és a hozzájuk tartozó elérhetőségeket.

  

Cikkünk folyamatosan frissül, köszönjük az újbudai egyesületek már beérkezett leírásait és plakátjait/flyereit, és szívesen látjuk, sőt, várjuk a további kerületi klubok jelentkezését is! 

 


 

SPORT11

 

Cím: 1112 Budapest, Kánai ú. 2.

 

A SwimWars Úszóiskola immáron több, mint 15 éve várja sok szeretettel régi és új gyermekek jelentkezését nyári úszótáborába, melynek során a mindennapos, a Sport11-ben egyedüliként 2x60 perces, tudásszintnek megfelelő, alacsony létszámú csoportos úszásoktatás mellett (a strandolás és a vízi játékok a 60 perces úszásoktatáson felül zajlanak), egyéb színes programokkal (elektromos kisautózás, lovaglás, játékos angol foglalkozás, lézeres céllövészet stb.), valamint a hétvégi táborzáráskor ajándékkal is kedveskednek a gyermekeknek.
  
A táborban napi háromszori, minőségi étkezésen kívül, a legkisebb gyermekeknek még az ebéd utáni alváslehetőséget is biztosítják (klimatizált helyiségben, meseolvasással, vagy mesenézéssel).
  
A XI. kerületi, állandó lakcímmel rendelkező óvodáskorú gyermekek táboroztatását Újbuda Önkormányzata minden évben 10.000 FT/fő összeggel támogatja!
  
A nyári táboron kívül, lehetőség van csatlakozni nyári intenzív úszótanfolyamukhoz is, melyet szintén 8 héten keresztül, heti turnusokban indítanak, minden tudásszinten, a megszokott kiemelkedő oktatási minőségben, valóban alacsony csoportlészámokkal! A hagyományoknak megfelelően, a pénteki órákat követően, a gyermekeket ajándékkal jutalmazzák és ösztönzik!
   
Tovább információk: ujbudauszasoktatas.hu
   
Jelentkezés: Sáry József - 06306065872
   

  

A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont szomszédságában működő Superior Racing Team újbudai Mountain Bike Sportegyesület június 24. és augusztus 26. között, összesen kilenc turnusban várja a gyerekeket nyári, napközis terepkerékpáros táborában. A táborok reggel 8 órakor kezdődnek és 16 óráig tartanak. A résztvevő gyerekek reggelit (9 órakor), meleg ebédet (12:30-kor) és uzsonnát (15:30-kor) is kapnak minden nap.

  

A foglalkozások Kamaraerdőn, a pumpapályán és a Kánai-tó partján lévő technikai pályán lesznek megtartva. Rossz idő esetén elméleti-gyakorlati foglalkozást tartunk kerékpár szerelés és karbantartás, valamint kerékpáros közlekedés alapismeretekből a klubban.

 

További részletek és jelentkezés itt!

 

 

A Sport11-ben működő Budapest Squash Akadémia nyári edzőtáborokat szervez két turnusban (június 20-25. és augusztus 25-30.), ahová kezdők, haladók, versenyzők és más klubok játékosai is csatlakozhatnak! 

 

További információk:

 

Weiner István (vezetőedző) - 06309649870
 
 

    

 

NYÉKI IMRE USZODA

 

Cím: Kondorosi út 14.

   

Az OSC Vízilabda Egyesülete idén nyáron mér 4. alkalommal szervezi nyári gyerektáborát a Nyéki Imre uszodába. 3 turnusban várják a 6 évesnél idősebb fiúk és lányok jelentkezését. Az egyesület szakképzett edzői az úszástechnika javítása mellett játékosan ismertetik meg a gyerekeket a vízilabdával.
      
 
Jelentkezés:
 
Kerekes-Lipcsei Krisztina - 06309041512
 
Szép Brigitta - 06704082540
 
 
A Castor SE Öttusa és Triatlon és Röplabda Sportegyesület egy igazán vidám, játékos nyári úszó-sporttábor programját dolgozta ki, ami tele van sok mozgással, játékkal, sporttal. Az egyesület az elmúlt években nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, és sok szeretettel várja az idei nyáron is két turnusban (június 24-28., illetve július 1-5.) a gyermekeket 6 éves kortól a Nyéki Imre Uszodában!
  
A korhatár egyéni elbírálású és kapcsolatfelvétel után egyeztethető: castorse@castorse.hu
   
  
   

KELEN SC SPORTTELEP

   

Cím: Hunyadi Mátyás út 56.

   

Elindult a jelentkezés a Kelen SC 2024-es nyári, két turnusban (június 24-28., illetve július 1-5.) megrendezésre kerülő táboraiba, ahol minden 2011 és 2018 között született, focilázban égő fiút és lányt várnak, hogy a vakáció első heteit felszabadult játékkal töltsék együtt a Kelen-pályán! 

   

Tovább információk és jelentkezés itt!

   

Elérhetőség: Soóky Norbert (táborvezető) - sookynorbert@kelensc.hu

  

    

GAZDAGRÉTI KÖZÖSSÉGI HÁZ

  
Cím: Törökugrató u. 9. 
   
Táncoljon a gyermeke a nyáron a legjobb helyen! A tánc nem csak mozgás, hanem életérzés, öröm és fejlődés! Engedje, hogy gyermeke a tánc varázslatos világában felfedezze önmagát és készségeit! Idén is várjuk a táncolni, mozogni vágyó gyermekeket a Rock and Magic Sportegyesület nyári tánctáborában!
  
Időpontok:
  
I. Turnus: 2024. június 24-28
  
II. Turnus: 2024. július 1-5
  
III. Turnus: 2024. augusztus 26-30
  
Helyszín:
  
Gazdagréti Közösségi Ház
  
Miért éppen hozzánk küldje gyermekét? Tapasztalt tanáraink garantálják a fejlődést és a szórakozást! A gyermekek új barátokat találnak, akikkel együtt élvezhetik a tánc örömét! A gyermekeknek napi 3x étkezést biztosítunk! Napi 5 óra tánc oktatás mellett a játékra és a szórakozásra is jut idő! Inspiráló környezetben épülhet az önbizalmuk és kreativitásuk!
    
Kérdés esetén keressen minket bizalommal a +36 70 378 5473-as számon!
   
Ne maradjon le róla! Várjuk az Ön gyermekét is sok szeretettel táborainkban! Jelentkezzen most!
   
Kövessen minket a közösségi médián is!
 
 
 
 

  

PETŐFI ÁLTALÁNOS ISKOLA

   

Cím:  Kiskőrös u. 1.

   

A MAFC Kosárlabda Akadémia idén is várja nyári napközis táborába a 2014-2016 között született fiúkat! "Gyertek, és legyetek részesei a MAFC családnak!"
   
Jelentkezés (június 16-ig) és tovább információk: nagy.krisztina@mafc.hu
 
   

BOCSKAI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA

    
Cím: Bocskai út 47-49.
    
Öt nap alatt öt sportágat (vívás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, pingpong) lehet kipróbálni a Mozgolódó Sporttáborban, ahol a játékos feladatok mellett a szabályok megismertetése, mérkőzések és egyéb sportágspecikifus gyakorlatok is szerepelnek a programok között.
    
A július 1-től 5-ig megrendezésre kerülő táborba 8 és 15 közötti gyerekek jelentkezését várják egészen május 24-ig. 
  
További információk:
  

Lipcsák Izabella - 06309047878 / laborcizabella@yahoo.com

 

      

SZENT II. JÁNOS PÁL ISKOLAKÖZPONT

  
Cím: Mezőkövesd u. 10.
   
A Budai XI SE szervezésében két napközis táborra is sor kerül a nyáron a Szent II. János Pál Iskolaközpontban. Egy élménytáborra (július 29.-augusztus 2., illetve augusztus 5-9.), valamint a karate szakosztály (augusztus 12-16.) napközis rendszerű és középhaladó edzőtáborára. 
  
További információk:
  
buxisok@gmail.com / 06702293113
   

  

BUDAI JUDO AKADÉMIA

  

Cím: Csiki-hegyek utca 13-15.

  

Két nyári sporttábort is tartanak a Budai Judo Akadémia épületében.

  

1. Napközis judo tábor

A Budai Judo Akadémia táboraiban a gyermekek megtanulják, hogyan legyenek biztonságban év közben is az óvodában és az iskolában (egy kimutatás szerint az iskolai balesetek 70%-át a rossz eséstechnika és a mozgáskoordináció hiánya okozza, nálunk megtanulja, hogyan legyen biztonságban!).

 

A gyerekeknek hatalmas mozgásigénye van, buzog bennük a versenyszellem, amelyek sok esetben szülőként nem tudunk megfelelőképpen kielégíteni. Ebben a korban nagy szükség van a koncentrációs képesség fejlesztésére, hiszen az óvodai felhőtlen élet után, keményen helyt kell állni az iskolában, figyelni, tanulni, okosodni. Ahhoz, hogy a judoban valaki eredményes legyen, meg kell tanulnia figyelni, koncentrálni a partnerére, a küzdelemre.

 

A judo ezen felül fejleszti a személyiséget, mentálisan felkészít a verseny és vizsga helyzetekben való helytállásra, mindemellett fejleszti a gyermek fizikumát is, vázizomzatát, javítja a tartást.

   

  
E-mail: info@bja.hu
    
   
2. Akrobatika tábor
 
Barabás Nóra szertorna szakedző irányításával lehetőségük van a gyerekeknek heti 3x Akrobatikus fitnesz edzésre járni a Budai Judo Akadémián, mellyel a sokoldalú és életkori sajátos képzés megvalósítása irányába komoly lépést tettünk.
 

Idén nyáron is lehetőségük van a gyerekeknek bepillantást nyeri az akrobatika világába, illetve a már elsajátított gyakorlatokat tovább fejleszteni. A táborra azokat a lányokat is várjuk, akik teljesen kezdők és szeretnének bepillantást nyerni az Akrobatikus Fitness világába.

 

Napközis táborunkba napi 3x-i étkezést biztosítunk, 1 délelőtti és egy délutáni edzéssel.

 

További információk itt!

 
E-mail: info@bja.hu
  

  

PARK TENISZKLUB

  

Cím: Bartók Béla út 63-65. 

  

Kedves Szülők és Gyerekek! Idén is megrendezésre kerülnek a Park Teniszklub már hagyományosnak számító nyári táborai. Célunk a gyerekek idáig megszerzett tudásának továbbfejlesztése, illetve kezdő gyerekek esetében a sporttal való megismerkedés, a tenisz alapjainak lefektetése élményekkel tűzdelve.
Idén új arculattal, és színesebb programokkal készülünk az edzések között.

  

Korosztály: 5-től 18 éves korig. Idén sem kategorizáljuk táborainkat, bármely táborba jelentkezhetnek a gyerekek kortól függetlenül. A jelentkezők létszámához és tudásszintjéhez igazítjuk edzői stábunkat.

  

Tovább információk és jelentkezés:

  

Simai Péter - 06308494904 / teniszsuli.mtk@gmail.com

   

   

BÁRDOSI KÜZDŐSPORT AKADÉMIA

   

Cím: Bertalan Lajos utca 20 (Bejárat a Budafoki út felől)

   

A Bárdosi Küzdősport Akadémia SE birkózó, mozgásfejlesztő tábora 6-tól 14 éves korig, két turnusban!

   

Részletes információk itt!

   

Érdeklődni a 06203399016-os telefonszámon vagy az info@bardosisandor.hu e-mail címen lehet. 

  

  

KAMARAERDEI IFJÚSÁGI PARK

  

Cím: Kamaraerdei út 12-14.

 

A Megathlon SE 2024. július 8-12. és július 22-26. között, két turnusban napközis tábort szervez Kamaraerdőn. Ügyességi verseny akadálypályán, sorversenyek, lövészet, úszással kapcsolatos játékos vízi kihívások, úszásoktatás. Sport és garantált jó hangulat! Játékosan fejlesztjük a gyerekek ügyességét, kerékpár- és úszótudását!

 

További részletek itt! 

 

Elérhetőség: Szűcs Anett (a tábor koordinátora) - 06704521007

  

  

LÁGYMÁNYOSI-ÖBÖL

   

Cím: Vízpart u. 4.

   

A Lágymányosi Spari kajak-kenu egyesület idén is megrendezi népszerű, gyermekeknek szóló kajak-kenu és sárkányhajó táborát, összesen hat turnusban, a Lágymányos-öbölben (az öböl megközelítése a Hengermalom út felöl lehetséges).
   
Érdeklődni a sparilagymanyosi@gmail.com e-mail címen vagy a 06302421440-es telefonszámon lehet. 
   
További információk és jelentkezési lap a lagymanyosispari.hu oldalon.
   
 

ALL-ROUND SZABADIDŐS SPORTEGYESÜLET 

 

Cím: Daróczi út 4.
 
Fantasztikus lehetőségeket kínálnak a gyerekek számára ezen a nyáron az All-Round Szabadidős Sportegyesület nyári napközis táborai. Számos izgalmas program vár rájuk, amelyek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak.
 
A programok között szerepel a torna alapok megtanulása, a mozgás és testi fejlődés alapjainak gyakorlása, a küzdősport (karate) alapok oktatása, akadálypályán történő mozgásfejlesztés, koordináció-, koncentráció- és egyensúlyfejlesztés, kreatív és szórakoztató játékok minden korosztálynak, számháború, strandolás, kreatív és kézműves foglalkozások, illetve filmnézés is. A táborokhoz 4 éves kortól lehet csatlakozni.
  
További információk: az allroundsport11@gmail.com e-mail címen és a 06703888265-ös telefonszámon. 
  
 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA