Ők Újbudán az első online ergométer verseny győztesei - videó

Február 26-án rendezett online versenyt a XI. kerületi önkormányzati iskolák számára a Magyar Ergométer Szövetség (MERSZ) és az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. (ÚS). A verseny felvétele videón és a helyezettek.

A február 26-i online versenyre az újbudai, önkormányzati oktatási intézmények közül összesen 7 közép-, illetve általános iskola nevezett az MERSZ-nél és az ÚS-nél.

 

 

A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium, a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Montessori Tagintézménye, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium, a Mechatronikai Technikum, az Őrmezei Általános Iskola, a Törökugrató Iskola és az Újbudai Széchenyi István Gimnázium is egy 11-11 fős csapatot indíthatott el.

 

Egyszerre húzott minden csapat egy-egy tagja, a cél pedig az összesen 11 kilométeres táv megtétele volt váltásban. A váltásokra 1000 méterenként került sor. A győztes az az iskola, illetve váltó lett, amely a leggyorsabban teljesítette a 11 fővel az előírt távolságot.

 

Az általános iskolások között Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Montessori Tagintézménye lett az első, míg a gimnáziumok között a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium végzett az élen. Az esemény díjkiosztójára március 5-én, pénteken kerül sor, ugyancsak online közvetítés mellett. Ezúton is gratulálunk a résztvevő diákoknak és tanáraiknak! 

 

Újbudai Online Ergométer Verseny, a végeredmény:

 

Általános Iskolák:

 

I. Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Montessori Tagintézménye 43:49 perc

 

II. Gazdagrét-Törökugrató utcai Általános Iskola 46:10

 

III. Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium 46:14

 

IV. Őrmezei Általános Iskola 49:09

 

 

Gimnáziumok:

 

I. Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium 43:11

 

II. Újbudai Széchenyi István Gimnázium 43:32

 

III. Mechatronikai Technikum 46:39

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA