Tavaszindító Futóverseny Gazdagréten

Több száz gyermek, fiatal és felnőtt futott március 23-án a Gazdagréti Tavaszindító Futóversenyen. A hagyományteremtő céllal szervezett esemény az Újbudai Futócsapat bemutatkozó rendezvénye volt, amelyet a Gazdagréti Összefogás Egyesülettel és a Gyaloggalopp sportirodával közösen szervezett.

A futáson kívül rengeteg program, kézműves sarok, arcfestés valamint sztárvendégek várták az érdeklődőket. A szombat délelőtti versenyre ellátogatott Nemcsák Károly, azaz Vágási Feri a Szomszédok című sorozatból, míg a bemelegítést az ismert aerobik Világ- és Európa-bajnok, Szentgyörgyi Rómeó tartotta.

A sportos eseményre nemcsak a kerületből, hanem az ország számos pontjáról érkeztek a futni vágyók, akik 500 méteren, 1 km-en, 2,5 km-en, 5 km-en vagy 10 km-en bizonyíthatták erejüket.

A rövidebb távok a Gazdagréti Lakótelepen, kisebb szintkülönbségekkel aszfalton kerültek megrendezésre, míg a 10 km-es táv útvonala részben aszfalton, részben pedig terepen komolyabb szintkülönbségekkel volt kijelölve.

Az eseményen minden résztvevő felejthetetlen emlékekkel és élményekkel gazdagodott, a leggyorsabbak, pedig érmeket és értékes ajándékcsomagokat kaptak.

Sz. T. Újbuda média

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA