LICITÁLJ, NYERJ ÉS SEGÍTS!

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. felajánlja licitálásra sportereklyéjét. Tavaly októberében a Nyéki Imre Uszodában játszott egymással a Magyar Vízilabda Válogatott és a Magyar Junior Vízilabda Válogatott, melyet nagy várakozás, majd nagy siker övezett. Az ezen a mérkőzésen részt vett összes játékos aláírásával ellátott póló bekeretezve kerül árverésre most, melynek bevételét a Szellemi Sérült Testvéreinkért Alapítvány részére ajánlunk fel.

Szellemi Sérült Testvéreinkért Alapítvány

Az Alapítvány 1992-ben fogyatékos gyermekek szüleinek összefogásával hozták létre. 1998 óta kiemelten közhasznú szervezetként működik. Az Alapítvány célja, megkönnyíteni azon rászoruló, családok életét, akik fogyatékos hozzátartozóik sorsáért aggódnak. Az év minden napján szeretetteljes otthont kívánnak biztosítani fogyatékkal élő embertársainknak. Magas színvonalú napi ellátást, gondozást és hétvégi programokat biztosítanak a sérültek részére. Nyáron táboroztatást, év közben úszásoktatást, rehabilitációt nyújtanak az Alapítvány tagjainak. Jelenleg 3 intézményben, kb. 70 fő ellátását vállalják.

Az Alapítvány támogatásokból, pályázatokból és magánadományokból tartja fenn magát és működteti programjait.

A licit kezdete: 2014. július 28.

A licit vége: 2014. szeptember 5.

Az átadás időpontja: 2014. szeptember 13. A "Válassz Sportot Újbudán" rendezvény keretében

Kikiáltási ár: 30.000 Ft

Licit lépcső: 5.000 Ft

A LICIT LEZÁRULT: 70.000 Ft

A liciteket e-mailben kérjük megküldeni a sport@ujbuda.hu e-mail címre. A levél tartalmazza a licit összegét, a licitáló nevét, és egy elérhetőséget, melyen a nyertes ajánlattétel esetén az ajánlattevőt elérhetjük.

A licitek állásást a www.sport.ujbuda.hu és a www.facebook.com/nyekiimreuszoda weboldalon naponta követhetik figyelemmel, ahol az aktuális nyertes összeget anonim módon közlünk.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA