1355 induló a Városrészek közötti futáson!

November 12-én 11 óra 11 perckor rajtoltak, öt korcsoportban, az Őrmezei Közösségi Ház elől, több mint ezren vágtak neki a hagyományos, a kerület napja alkalmából szombaton megrendezett városrészek közötti futásnak.

A rajt helyszínén DJ Novák József szórakoztatta a résztvevőket és Touré Mariann tartott bemelegítő, aerobikot. A futókat Horváth Gábor az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. szakmai igazgatója indította el.

A városrészek közötti futáson az általános iskolás korosztályból került ki a legtöbb résztvevő, de sokan neveztek családostul is, voltak, akik babakocsival pici gyerekükkel a nyakukban, speciális kerekesszékkel teljesítették a távot.

A cél a kelenvölgyi sportpálya volt, a célban az első ezer befutó emblémával ellátott kulacsot kapott ajándékba, különböző sportbemutatókkal Passé Ritmikus gimnasztika, Mustang akrobatikus rock and roll, Budai XI SE ritmikus gimnasztika csapata, Winner judo klub utánpótlás bemutatójával várták a befutókat.

Nemenként és korcsoportonként az első három helyezett érmet kapott, valamint az induló újbudai iskolákat is díjazták, a tömegesítésnél az első három iskola 300 000, 150 000, 75 000 forintot kaptak ajándékba. A résztvevők között decathlon sporteszközöket sorsoltak ki a díjátadók.

Az Újbudai Iskolák tömegesítés eredményei:

1.Kelenvölgyi Általános Iskola

2.Őrmezei Általános Iskola

3.Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola

Az egyesületek nagy létszámmal indultak a rendezvényen:

1.Budai XI SE,

2.BEAC,

3.KELEN SC

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA