Vízilabda BL - győztes meccsel folytatta az OSC

Második, a szerb Radnicki Kragujevac elleni mérkőzését nyerte meg az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának első selejtezőszakaszában péntek délelőtt, miután az orosz Szpartak Volgográddal 9-9-es döntetlent játszott csütörtök este Marseille-ben.

Vízilabda BL - győztes meccsel folytatta az OSCA sportági szövetség (MVLSZ) honapjának beszámolója szerint az OSC gyengén kezdett, a rivális két góllal elhúzott, de a nagyszünetre már a magyar csapat állt jobban, amely végül négy góllal győzött a 2012-es Eurokupa nyertese ellen.

A bajnoki bronzérmes Szeged helyén induló - a bajnokságban a 13. helyen végzett, de az új szezonra alaposan megerősített - OSC pénteken még egyszer vízbe száll: az esti programban - 21 órától - az olasz CN Posillipóval mérkőzik. Szombaton a grúz Tbiliszi, majd a zárónapon a házigazdák csapata, a CN Marseille következik.

Eredmény, férfi BL-selejtező, első szakasz, 2. játéknap, A csoport: A Híd-OSC-Újbuda - Radnicki Kragujevac (szerb) 8-4 (1-3, 3-0, 1-1, 3-0).

A franciaországi városban zajló tornáról az első öt jut tovább a BL-selejtező második fordulójába.

MTI

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA