Vízilabda BL - A Posilliót is legyőzte az OSC

Az olasz CN Posillipot is legyőzte a vízilabda Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának első selejtezőszakaszában, Marseille-ben az A Híd-OSC-Újbuda.

Vízilabda BL - A Posilliót is legyőzte az OSCA csütörtöki döntetlen, majd a péntek délelőtti győzelem után harmadik csoportmérkőzésén újból nyert az OSC, amely péntek este az olasz Posillipo ellen diadalmaskodott kilenc góllal a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának első selejtezőszakaszában, Marseille-ben.

Eredmény: Férfi BL-selejtező, első szakasz, A csoport (a magyar szövetség honlapja szerint): A Híd-OSC-Újbuda - CN Posillipo (olasz) 10-1 (2-0, 0-1, 6-0, 2-0)
A magyar csapat góldobói: Kovács G. 3, Kayes, Salamon, Juhász 2-2, Graham 1

A bajnoki bronzérmes Szeged helyén induló - a bajnokságban a 13. helyen végzett, de az új szezonra alaposan megerősített - OSC szombaton a grúz Tbiliszivel játszik 17.30 órai kezdettel, majd a zárónapon a házigazdák csapata, a CN Marseille következik 12.30 órától.

A franciaországi városban zajló tornáról az első öt folytathatja a BL-selejtező második fordulójában, az OSC már továbbjutott.
A magyar csapat eddigi eredményei: OSC-Szpartak Volgograd (orosz) 9-9, OSC-Radnicki Kragujevac (szerb) 8-4

MTI

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA