Véget ért a 4. Korcsoportos Leány Röplabda Bajnokság

Végéhez ért a 4. Korcsoportos Diákolimpia Leány Röplabda Bajnokság. A torna utolsó fordulójára január 12.-én, csütörtökön került sor a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskolában

A bajnokságban résztvevő csapatok két ötös csoportban, csoporton belül körmérkőzésekkel juthattak el a döntőkig.

A 11. kerületből a Szent Imre Gimnázium, a Farkasréti Általános Iskola, a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium, a Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola Egry József úti tagiskolája és az Ádám Jenő Általános Iskola csapatai vettek részt a fináléban. A 22. kerületből is érkeztek lányok, hiszen ezen a tornán a Kempelen Farkas Gimnázium is részt vehetett.

A lányok mindent beleadtak, izgalmas mérkőzések kerekedtek ki az összecsapásokból. A szünetekben sem "pihenhettek" a röplabdák, hiszen a játékosok mellett a nézők is hamar kedvet kaptak egy kis adogatáshoz. Számukra egy csapásra világossá vált, hogy a pályára lépő csapatok mindegyike kellő komolysággal és nagy lelkesedéssel vetette bele magát a küzdelembe. A kiélezett verseny során időnként az érzelmek is felszínre törtek, de végül minden a pályán dőlt el. Közvetlenül az utolsó mérkőzés után kerülhetett sor a díjátadásra.

A kerületi eredményességet tekintve az első helyen a Szent Imre Gimnázium A csapata végzett, ezüstéremmel a Szent Imre Gimnázium B csapatának lányai gazdagodtak. A harmadik helyet pedig a Farkasréti Általános Iskola diákjai érdemelték ki. A teljes bajnokságot figyelembe véve azonban a Kempelen Farkas Gimnázium is elvihetett egy ezüstérmet.

Az érmeket Szőnyi Ildikó, az önkormányzat sportszervezője adta át a vidám csapattagoknak.

Ezúton gratulálunk a nyertes csapatoknak!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA