Vége a vízilabda szezonnak

Szezont zárt az OSC, az országos vízilabda bajnokság második helyezettje. A Szolnok ellen vesztett rájátszás ellenére a szakosztály kifejezetten eredményes évnek tekinti a mostanit, a következő évben az egyéni teljesítményeken szeretne javítani.

Bár a rájátszásban nem sikerült a Szolnokot megszorítani az A-Híd OSC Újbuda vízilabdacsapatának, a játékosok egyáltalán nem voltak letörve a szezonzáró banketten. Az eredmény ugyanis magáért beszél: 10 hónap alatt élesztették újjá a csapatot és rögtön második helyig jutottak a bajnokságban. Hoffmann Tamás a banketten elmondta, a világ egyik legjobb bajnokságában második helyezést elérni és emellett kupaeredményeket, BL eredményeket hozni kimagasló teljesítmény, szégyenkezésre semmi ok. A polgármester gratulált a csapatnak és az önkormányzat támogatásáról biztosította az együttest.

A következő szezonban az egyénéi teljesítmények javítására kell koncentrálni, nem kevésbé a fizikumra – mondta lapunknak Vincze Balázs a csapat edzője, aki ugyancsak elégedett volt a csapat eredményeivel. Mint mondta pontosan látják miben kell fejlődnie a csapatnak ahhoz, hogy a következő szezonban a több világklaszist felmutató Szolnoknak az OSC legyen a „mumusa” és ne fordítva. A Szolnok ugyanis ebben a szezonban nem csak a bajnokság rájátszásában került az OSC elé, hanem a BL továbbjutásban is megakadályozta a kerületi együttest.

(H.Gy.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA