Válassz sportot Újbudán!

Alig néhány napja, hogy átadták a bikás parki felnőtt fitnesz pályát és a rekortán futókört, máris újabb sportágakkal, a jégkoronggal és a vízilabdával bővült a mozgási lehetőségek köre Újbudán.

A Gabányi Sportcsarnokban május 24-én egy kisebb ünnepség keretein belül üdvözölték a kerületi jégkorong és vízilabda egyesületek képviselőit.

Az összejövetelen Hoffmann Tamás polgármester beszédében hangsúlyozta, az önkormányzat minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a sportot a kerületben és hogy a gyermekek, fiatalok több sportágból is válogathassanak.

Kocsis Sándor az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd átadta a szót Horváth Gábornak az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. szakmai igazgatójának, aki a sportágválasztás gyakorlati részéről fejtette ki gondolatait, majd Várhegyi Katalin sportszervező a szeptember 15-ei sportágválasztó rendezvény előzményeiről mesélt.

Idén két új sportággal bővült a mozgási lehetőségek köre, így a labdarúgás, a röplabda, a budo, a kosárlabda és a ritmikus sportgimnasztika mellett a vízilabda és a jégkorong világával is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A kerületi általános iskolák igazgatóit Újbuda polgármestere egy-egy értékes szakkönyvvel ajándékozta meg.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA