Utánpótlás idényzáróval ünnepeltek a Kelen SC-nél

December 17-én, szombaton igazi futballparádé zajlott Újbudán. A Kelen Sport Club utánpótlás szakágának idényzáró ünnepségén játékosok, edzők és szülők együtt rúghatták a bőrt a Gabányi Sportcsarnokban.

A játékosok természetesen Kelen felszerelésben gyülekeztek a pálya szélén, várva hogy csapatuk végre a pályán is megcsillogtathassa futballtudását. A sportesemény szóvivője és főszervezője Csernik Kornél, a Kelen SC utánpótlás szakág vezetője volt, aki nem csak hangjával, hanem labdajátékával is kivette a részét az estéből.

A családias hangulat érdekében a szülők és a hozzátartozók is szép számmal vettek részt a rendezvényen. Jelenlétük és jókedvük mellett támogatták is az eseményt, hiszen volt, aki üdítővel, és volt, aki süteménnyel kedveskedett a játék hevében elfáradt játékosoknak.

Az öt órától este kilencig tartó sportesemény színes programokat kínált a népes "Kelen Család" számára: öttől negyed hétig a Kelen-anyukák egy játékos vetélkedőn csaptak össze a Kelen U6-U12-es csapataival, amit negyed héttől egy hagyományteremtő rangadó követett a Kelen-apukák és a Kelen-edzők között.

A tombolasorsolás után fél nyolctól az U13-as keret vívott bemutató-mérkőzést az U14-es egylettel, majd az U15-ösök az U16-os csapattal, míg végül az U17 –U19 derbi zárta a felhőtlen szórakozást nyújtó szombat estét.

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA