Újbudáról Rióba: Szurkolói Klub az olimpia ideje alatt

Szurkoljunk együtt az olimpikonoknak az esti órákban a Budai Parkszínpad árnyas teraszán augusztus 6-tól 21-ig. Izgalmas beszélgetések és élő bejelentkezések is várják a rajongókat.

“Rio Ria” Újbuda néven szervez szurkolói klubot az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. az olimpia idejére. A Budai Parkszínpad teraszán együtt izgulhatjuk végig élőben az olimpikonok szereplését. Előző napi összefoglalók, érdekes beszélgetések, élő bejelentkezések és vidám játékok várnak minden rajongót. A programok pontos idejéről és a meghívott vendégekről tájékozódni az Újbudai Szurkolói Klub facebook oldalon lehet.

 

Az első vendég Vincze Balázs az A-Híd OSC Újbuda vezetőedzője lesz a csapat néhány játékosával. Augusztus 8-án 17.30-tól velük közösen latolgatjuk az esélyeket és 18.00-kor megkezdődik a közös meccs nézés.

 

TIPPELJEN ÉS NYERJEN AKÁR EGY WELLNESS HÉTVÉGÉT!

 

A most zajló nyereményjátékunkban nincs más dolga, mint megtippelni, hogy a magyar olimpikonok összességében mennyi értmet szereznek a riói olimpia idején. A játék három folyamatban zajlik. Az első körben helyesen tippelők között wellness hétvégétsorsolunk ki.

 

Helyes tippnek az számít, amennyiben valaki minden típusú éremszámot (arany, ezüst, bronz) helyesen tippeli meg! Egy személy egy tippet küldhet be körönként.

 

Az első kör időtartalma: 2016. augusztus 3. 15:00-tól az első érem megszerzéséig tart.

Második kör: az első érem megszerzésétől 2016. augusztus 11. 12:00-ig tart

Harmadik kör: 2016. augusztus 11. 12:00-től 2016. augusztus 15. 12:00-ig tart

 

A játék IDE KATTINTVA érhető el.

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA