Újbudai sportlétesítmények: A bérletek érvényessége nem veszik el a járvány ideje alatt

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. közleménye a járványügyi helyzet miatt meglépett sportlétesítmény-bezárások és a megváltott bérletek érvényességi ideje kapcsán.

Több mint két hete már, hogy a koronavírus-járvány megfékezése érdekében és az országos veszélyhelyzet kihirdetését követően az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. gondozásában lévő létesítmények (Nyéki Imre uszoda, Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont, Újbuda Sport Centrum, Gabányi Sporttelep, Hunyadi úti sporttelep) bezárták kapuikat.

 

Mint arról beszámoltunk, a létesítményekben azóta sincs teljes leállás, sőt, kollégáink folyamatosan takarítanak, fertőtlenítenek és karbantartásokat végeznek, hogy mire ismét kinyithatunk, és a vendégek visszatérnek a járványt, illetve az intézkedéseket követően, a lehető legkedvezőbb és legtisztább körülmények fogadhassanak minden látogatót.

 

Fontos még kiemelni - mert több kérdést és üzenetet is kaptunk a bezárások óta -, hogy

 

az eddig megváltott uszodai vagy fitneszbérletek természetesen nem veszítik el érvényességüket a bezárás alatt, azok lejárati ideje meghosszabbodik, és a bérletek felhasználhatóak lesznek az újranyitást követően.

 

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra is!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA