Újbudai páros nyerte a serdülő Rock and Roll világbajnokságot

2011 után idén is magyar serdülő páros nyerte a Rock and Roll Világbajnokságot! A Király Ádám - Novák Dorottya serdülő páros nyert Grazban. 

Tavaly Ilcsik Márk és Nagy Dorottya párosa állhatott a dobogó legelső fokára, és az öröm kétszeres volt, hiszen kettős magyar győzelemről számolhattunk be: a második helyen akkor Király Ádám és Novák Dorottya állhatott. Idén tavasszal Király Ádám és Novák Dorottya tovább gyűjtötte a trófeákat, és serdülő sikereik megkoronázásaképp a 2012. szeptember 29-i ausztriai Graz-i Világbajnokságon megnyerték az év legrangosabb viadalát!

Mind a négy versenyző a Rock and Magic SE párosa, edzőjük Lengyel Veronika. Junior kategóriában Deli Alex és Varga Alexandra 16. helyen végzett, és most nem jutott a középdöntőbe.

B kategóriás Világkupát is rendeztek Grazban, ahol két magyar páros is szerepelt. Tóth Bence és Hönich Heléna (Musztáng SE) 18. helyen végzett. A döntőről a 8. hellyel éppen csak lecsúszott Bánhidi Dániel és Révész Panna párosa, akik a legjobb magyar páros lettek az akrobatikus rock and roll második legerősebb kategóriájában.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA