Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka 2017

Ünnepélyes keretek között hirdették ki a Válassz Sportot Újbudán 60 felett versenysorozat eredményeit a Gabányi Lászó Sportcsarnokban november 29-én. A versenyzők döntő többsége részt tudott venni a díjátadón, amelyen az esemény főszervezője az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. látta vendégül őket egy állófogadás keretében. A díjakat Hoffmann Tamás polgármester adta át.

- Nagyon nagy igény volt arra, hogy sportversenyekkel is kiegészüljenek a 60 feletti korosztálynak szervezett programok, amelyeknek egyébként szerves része a mozgás – mondta Hoffmann Tamás polgármester. Hangsúlyozta, a kerület vezetői elkötelezettek abban, hogy minden korosztály számára biztosítsanak sportolási lehetőséget; az Ovi Olimpiával és a Válassz Sportot Újbudán 60 felett rendezvényekkel teljessé vált a paletta. Felhívta a részvevők figyelmét a sportlétesítmények megújulására, ugyanakkor elmondása szerint kiemelt cél az is, hogy a szabadtéren végezhető sportolási lehetőségek köre bővüljön. Ezért épültek a futókörök és a fitneszparkok.

 

Az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet és egyúttal a két fős wellness csomagot a nők versenyében Szlatki Ágnes nyerte el, a férfiak közül Nonn György lett az abszolút győztes. Az összesített pontszámok alapján egy különdíjat is kiosztottak, amit Rieger Vilmosné vett át. Nonn György fair play díjra is érdemessé vált hozzáállása alapján, hiszen egy olyan kategóriában is vállalta az indulást, amibe eredetileg nem akart benevezni. Csak azért tette, hogy meglegyen a szükséges induló és társai versenyezhessenek.
 
Gratulálunk minden díjazottnak és résztvevőnek!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA