Temesvári Andrea kicsiket és nagyokat is oktat

A kicsiket játékosan oktatja az egykori teniszcsillag.

Június 22-én került sor a Temesvári Andrea társasági páros teniszversenyre a Sportmaxban, ahol mintegy 20 páros között zajlottak a mérkőzések. A rendezvényen többek között részt vett Taróczi Balázs, Polgár Judit, Kaplár F. József, Siklós Erik, Molnár Gyula , Lakos Imre és számos más közéleti személyiség. S bár felnőtteket is oktat az egykori teniszcsillag, azért főleg a gyerekekben látja a jövőt. 

"Már pályafutásom elején éreztem magamban azt, hogy bennem ez egy nagyon nagy vágy, ha én egyszer abbahagyom akkor gyerekekkel foglalkozzam. Ugyanis ők azok, akik sok esetben nem tudják, hogy én ki vagyok. A gyerekeket lehet még alapozni, vevők rá, az ő szeretetük tényleg felém irányul teljesen önzetlenül és nem a nevemért rajonganak." - mesélte Temesvári Andrea, akinek Tenisz Akadémiája a Kőérberken található Sportmaxban működik. 

Az egykori teniszcsillag az Újbuda TV-nek beszámolt arról, hogy külön öröm számára, hogy csatlakozhattak az újbudai sportosztályhoz és az UTC tenisz szakosztályaként is tevékenykedhetnek. Mint mondja, a sportág alapjait érdemes minél fiatalabb korban elkezdeni, ezért már négyéves kortól várják a kicsiket, akik ilyenkor a legfogékonyabbak. Játékos foglalkozás keretében nemcsak teniszezni tanulnak meg, hanem a sport által megkövetelt rendszerességet, figyelmet, odaadást, valamint az életben állandóan jelen lévő megmérettetést és a nehézségek leküzdését is elsajátíthatják. 

"Természetesen az élet bármely szakaszában van értelme elkezdeni a teniszezést és remek eredmények érhetők el a befektetett energia függvényében. Felső korhatára nincs a teniszezéssel való foglalkozásnak, hisz az élet minden szakaszában tanulható, sőt megtanulható. Ezért azt mondom, sohasem késő elkezdeni!" - tette hozzá Temesvári Andrea.

Gigi - Újbuda TV (2008. 07. 02.)

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA