Strandnyitó a Nyékiben

Bár az időjárás néha még kicsit áprilisi arcát mutatja, a jó hír, hogy elindult a strandszezon. A hosszúra nyúlt telet követően a napfény és a víz szerelmesei ismét szabadon adózhatnak szenvedélyüknek.

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. a Nyéki Imre Uszoda strandnyitója alkalmából zártkörű, ingyenes családi napot tartott kizárólag újbudai lakosok számára május 13-án, szombaton. Szabadidős programok, számtalan sportolási lehetőség, fellépők és egyesületi bemutatók várták a látogatókat. A változékony időjárás ellenére néhányan már kora reggel hatalmas szaltóval csobbantak a vízbe, hogy megünnepeljék a szezonnyitást, de voltak, akik pezsgőfürdoben ülve hangolódtak a nyárra. Aki aktívabb kikapcsolódásra vágyott, vízigimnasztika foglalkozáson mozgatta meg izmait. Mindeközben sportbemutatók színesítették a napot. Kilátogatott a rendezvényre a Rock&Magic, majd „PEST-BUDAI” Shotokan Karate Club ovis karatékái mutatták meg, mire képesek. Ezt követően az ifik, a junior versenyzők és a felnőttek tartottak nagyon színvonalas bemutatót önvédelemből és versenykaratéból.

 

Délutánra már felhőtlen napsütésben élvezhették a kisgyerekesek a családi programokat. A legkisebbek a trambulinnak örültek a legjobban, de volt még játszóház, és arcfestés is. A családi vetélkedők játékos formában tették próbára a programra kilátogatókat. Mindenki résztvevő lufival, sok-sok ajándékkal, és elégedett mosollyal távozott.

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA