Rió Ria Újbuda: OSC-és vízilabdázókkal kezdődött meg a szurkolás

Az Újbudai Szurkolói Klub első vendége Vincze Balázs, az A-Híd OSC Újbuda vezetőedzője volt a csapat két játékosával, Bundschuh Erikkel és Juhász Zsolttal. Az ausztrálok elleni vízilabda mérkőzést izgulhatta végig együtt a közönség a sztárokkal augusztus 8-án.

Szurkolói Klubot hirdetett a riói olimpia idejére az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft., ahol előző napi összefoglalók, izgalmas beszélgetések, élő bejelentkezések és nyereményjátékok várják a szurkolókat a Budai Parkszínpad árnyas teraszán. A kerületiek lehetőséget kaptak arra, hogy együtt szurkoljanak az újbudai olimpikonoknak: az OSC újdonsült vízilabdázójának Zalánki Gergőnek, az úszó Verrasztó testvéreknek, vagy Csere Gáspárnak a BEAC hosszútávfutó atlétájának. Mindezt olyan vendégekkel, szakértőkkel, akik mind emberi, mind sportszakmai oldalról közelebbről is ismerik a versenyzőket. Kocsis Sándor, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, vendégeik közt szerepel például Vincze Balázs az OSC vezetőedzője vagy Mutina Ágnes Európa-bajnok, olimpikon úszó. A tervek szerint sok más híresség mellett Vereckei Ákos kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok kajakozó valamint Sárfalvi Péter világ- és Európa-bajnok magyar öttusázó is ellátogat a szurkolói klubba, hogy segítségükkel elemezni lehessen az eseményeket. Horváth Gábor kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. szakmai igazgatója kiutazott az olimpiára, és várhatóan többször is bejelentkezik Rióból, hogy tudósítson a kajak-kenu versenyek hangulatáról.

 

A szurkolói klub első vendége Vincze Balázs, az A-Híd OSC Újbuda vezetőedzője volt a csapat két játékosával, Bundschuh Erikkel és Juhász Zsolttal. Augusztus 8-án az Ausztrálok elleni vízilabda mérkőzést izgulhatta végig együtt a közönség a sztárokkal. Vincze Balázs szerint az első forduló eredményei alapján úgy lehetett érzékelni, hogy rendkívül kiegyensúlyozott és kiegyenlített mérkőzésekre lehet számítani az olimpián. Egyik csapatot se lehet félvállról venni. Az, aki egy picit nem figyel oda egyből bajba kerülhet. Ez vár a magyar válogatottra is. Ugyanakkor úgy gondolja, hogy megfelelően felkészült a csapat mentálisan és taktikailag is, hogy ezt a terhet bírja.

 

Az ingyenes programok pontos idejéről és a meghívott vendégekről az Újbudai Szurkolói Klub facebook oldalon lehet tájékozódni.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA