Remek szereplés a "hazai" Play&Stay Kupán

A múlt hétvégén a Diego Sport Club szervezte a legkisebbek teniszversenyét a Diego Play&Stay Kupát. A szokásoknak megfelelően az ország minden pontjáról, Nyíregyházáról és Pécsről is érkeztek apró versenyzők az időjárás által néha megtréfált versenyre, hiszen hol szikrázó napsütésben, hol szakadó záporban ütötték a labdát a gyerekek.

Természetesen a Diego SC játékosai is képviseltették magukat és remekül szerepeltek. A legkisebbek közt Lovas Áron megszerezte első győzelmét hivatalos versenyen, Nagy-Jávori Zalán pedig bronzéremmel távozott.

A csoportban az aranyat Kincses Kolos, az Árpádföld TC versenyzője vitte haza. A 2005-ben születettek közt Márki Marcell magabiztos fölénnyel győzedelmeskedett. Marci délután két korosztállyal feljebb, a 2003-sok között is indult, itt azonban már kicsit elfáradt, ennek ellenére megszerezte a nagyok között a bronzérmet.

A 2004-ben és 2003-ben született fiúk csatájában Vermessy András ás Lovas Attila is az ezüst éremnek örülhetett. Legyőzőjük mindkét kategóriában az Ábris Tenisz Akadémia versenyzője, Deli Merse volt. Minden kis versenyzőnek gratulálunk! Fantasztikus látni, hogy - pont a Play&Stay módszernek köszönhetően - már az öt-hat éves gyerekek is értik, játszák és élvezik a teniszt!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA