Nyilvánosan edzett az Allee-ban a bokszbajnok

Profi bokszoló nyilvános edzésének adott helyet az újbudai az Alle Center. Erdei Zsolt ökölvívó-világbajnok az épület sportlétesítményében készült fel a hétvégi Európa-bajnoki mérkőzésére.

Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok nyilvános edzésen vett részt Budapesten, az Allee Bevásárlóközpontban március 6-án. Edzője, Fritz Sdunek a hétvégi kecskeméti profi ökölvívógálára készíti fel a bokszolót.

A magyar sportoló a kecskeméti profi ökölvívógálán a grúz Salva Dzsomardasvili ellen lép hamarosan szorítóba a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoki övéért.

Erdei Zsolt a profik között egészen tavaly márciusig nem kapott ki, 33 mérkőzést nyert meg sorozatban. Egyetlen vereségét az orosz Gyenyisz Gracsovtól szenvedte el tavaly márciusban, méghozzá erősen vitatható, megosztott pontozással - számolt be erről a mno.hu.

Madár nemrég jelentette be, hogy folytatja profi ökölvívó karrierjét a Ferobox Event csapatában, és március 8-án magyar közönség előtt lép szorítóba Európa-bajnoki címmérkőzésen.

Újbuda/MTI (2014. 03. 07.)

Nyilvánosan edzett az Allee-ban a bokszbajnok

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA