Nyilasi a magyar focista tehetségekért

A futballszerető szurkolók és különösen a kerület lakói nagyon várják, hogy a Ferencváros végre ellátogasson Újbudára 'egy kupamérkőzés  erejéig'.

Nyilasi Tibor nemrég Újbudán járt - a Magyar Labdarúgó Szövetség színeiben többek között azt a feladatot kapta, hogy támogassa a diák-, és gyermek ifjúsági futballt, a focit megszerettesse a fiatalsággal.

Az ’Út Európa élvonalához tehetségkutató Program’ egy úgynevezett egységesített szakmai terv megvalósításával szeretné a gyerekeket a futball felé terelni.

Nyilasi Tibor egyébként ’Újbudai srác’ - hiszen régen a Mérnök Utcai Iskolába járt és a környékbeli grundokon töltötte gyerekkorát - és persze már akkor rúgta a bőrt. A futball magyar kiválósága úgy véli, a 11. kerület a foci tekintetében nagyon előnyös helyzetben van, hiszen igen sok a sportolásra alkalmas hely, azaz sportpálya, grund Újbudán - ahol a fiatalok megmozgathatják magukat. ’Valamennyi iskolába szeretnénk bekopogni, ehhez nélkülözhetetlen lesz a polgármester úr és csapatának a segítsége, ez egy sziszifuszi munka de megéri.’ - fogalmaz Nyilasi.

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA