Nyéki Imre Uszoda Tények és tévhitek

A Nyéki Imre Uszoda a tévhitekkel ellentétben továbbra is teljes gőzzel üzemel. Augusztus 16. óta a sportlétesítmény üzemeltetését már hivatalosan is az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. látja el.

A napokban végzi a Sport Kft az uszoda szokásos éves karbantartását, amit várhatóan augusztus 29-éig befejez. Addig is a strand és a külső medencék zavartalanul üzemelnek.

Kocsis Sándor, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az üzemeltetőváltás eredményeképpen lesznek változások az uszodában, például növelik az üzemidőt, és már bevezették a családi jegyet, mely a gyermekekkel érkezők számára nyújt kedvezményes árú szolgáltatást. Ezenkívül az OSC vízilabdásai is itt leltek otthonra az Újbuda Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodás aláírása után. Az első osztályú férfi vízilabdagárdán kívül vegyes gyerek és serdülő utánpótláscsapatok edzéseit tartják majd itt.

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. augusztus 31-étől együttműködik a STAR Sportakadémiával is, melynek olimpikonokból álló tulajdonosi köre lehetővé teszi, hogy olyan neves sportolók is rendszeresen megforduljanak a Nyéki Imre Uszodában, mint Cseh László, akinek jelenléte miatt reményeik szerint egyre több kisgyermek fogja az úszást választani.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA