Nyéki Imre Uszoda

   

Cím Budapest - XI. kerület, Kondorosi út 14.
Telefon
+36 70 903-7714

Bartucz Luca, sportszervező: +36 70 458 2117 (bartucz.luca@sportujbuda.hu)

Gabonyi Erika, vízigimnasztika: +36 30 749-2799

Facebook www.facebook.com/nyekiimreuszodahivatalos

 

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYEK: 

       

  

  

     

FEBRUÁR 1-TŐL EGÉSZ NAP LEHET MÁR SZAUNÁZNI AZ USZODÁBAN!

 
Tisztelt Vendégek!
 
Uszodánkban FEBRUÁR 1-TŐL visszaállítjuk a szauna EGÉSZ NAPOS üzemeltetését, így minden nap reggel 6 órától zárásig folyamatosan tudják majd használni AZ EGYIK SZAUNÁT vendégeink!
 
Sajnos azt kevesen tudják, hogy a nem lakossági fogyasztóknak - így uszodánknak is – 2024. január 1-jétől a víz-csatorna költségei több mint háromszorosára nőttek az árváltozás miatt. Természetesen ez egy uszoda üzemeltetésében jelentős plusz terhet jelent, hiszen naponta közel 4000m3 vizet kell kezelni, mozgatni és cserélni. Újbuda Önkormányzatának segítsége nélkül pedig komoly gondot jelentene az uszoda számára az évi 52 millió forint többletköltség kigazdálkodása.
 
Ahogy már arról beszámoltunk, emiatt kellett a bérlet- és jegyárakhoz is hozzányúlnunk, de úgy gondoltuk, hogy a február 1-től a szauna-szolgáltatás visszaállításával igyekszünk némiképp kompenzálni vendégeinket.
 
Köszönjük a türelmüket és megértésüket!

 

 

ÚSZÓJEGY A NYÉKI IMRE USZODÁBAN!


Tisztelt vendégeink! Meghallgatva vendégeink igényét és kívánságát, 2 órás úszójegyet vezettünk be a Nyéki Imre Uszodában, amellyel a látogatók a számukra megfelelő idősávban, két órán át használhatják az úszómedencét.


Az egyszeri belépésre feljogosító 2 órás úszójegy első megváltásakor napijegy vásárlása szükséges, ott kapja meg a vásárló a következő alkalommal már érvényes úszójegy-kupont. További információk a pénztárakban!

  


  

Újbuda Sportkártya iránti kérelem a 2024. évre - az alábbi képre kattintva letölthető!

   

A 2024-es Vas- és Gyémánt Kártya igényléseket a létesítmény pénztárában tudják leadni a szokásos módon (ugyanitt bővebb információkat is kaphatnak)! A Vaskártya ára az első hónapban 75.000 forint, későbbi kiváltás esetén havonta 6000 forinttal csökken az ár. Kérjük, a következő hónapra vonatkozó igényüket az előző hónap 20. napjáig adják le! Köszönjük!

  

 

      

FELHÍVÁS A KORA REGGEL ÚSZÓKNAK
 
Tisztelt vendégeink!
 
A reggeli nyitáskor 5 óra 55 perctől tudjuk biztosítani az öltözőkbe történő bejutást (korábban nem) és a nyitvatartási rendnek megfelelően reggel 6 órától tudják a medencét igénybe venni.
 
Köszönjük megértésüket!
 

Nyitvatartás:

 

Beltér:

 

Hétfő-kedd-szerda: 06:00 – 20:00

 

Csütörtök–péntek: 06:00 – 19:00

 

Szombat–vasárnap: 06:00 – 20:00

 

 

Kültér:

 

Hétfő–vasárnap: 06:00 – 19:00

 

 

A pénztárban bankkártyával is lehet fizetni - pénztárzárás 45 perccel az uszoda aznapi zárása előtt!

 


 

Friss árlista, érvényes visszavonásig!

 

 

 

 

Egyéb szolgáltatások:

 

  • Vízigimnasztika:
   • 10 alkalmas felnőtt bérlet: 18 000 Ft
   • 10 alkalmas 60+ bérlet: 9 000 Ft (kerületi lakosoknak)
   • 10 alkalmas 60+ bérlet: 13 000 Ft (kerületen kívüli lakosoknak)

Az alábbi órarend érvényes jelenleg: 

óra Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
7.00 - 8.00 X X X
9.00 -10.00 X X
14.00 - 15.00 X X
19.00 - 20.00 X X

 

 • Vízi jártassági igazolás 5000 Ft + Ifjúsági, nyugdíjas vagy felnőtt belépő jegy szükséges
 • Pezsgőfürdő: 500 Ft 

 

A PÁLYAFOGLALTSÁGGAL kapcsolatos információk. A kékkel jelölt rubrikák jelzik medencéink foglalt sávjait. (érvényes visszavonásig!)

 

Az adatok tájékoztató jellegűek! A valós medencefoglaltság az alábbitól eltérhet, a változtatás jogát fenntartjuk!

 

Nagymedence:

 

 

Tanmedence:

 

 

 

 

 

 

 

Kistornaterem órarendje (uszoda előtér):

 

Hétfőn: 08:30-tól és 18:00-tól

 

Kedden: 17:00-től és 18:00-tól

 

Szerdán: 17:30-tól

 

Csütörtökön: 18:00-tól

 

Pénteken: 08:30-tól

 

Szombaton: 08:00-tól

 

 


 

Kondi Torna: Az óra nagy részében a főbb izomcsoportokra dolgozunk, főleg koncentrál gyakorlatokat végzünk esetlenként dinamikusabb mozdulatokkal, az óra vége felé hátizom gyakorlatokkal és nyújtással zárunk. Az óra nem tartalmaz nehezen kivitelezhető gyakorlatokat vagy koreográfiát, minden korosztály számára élvezetes és eredményes.

 

Gerinc Torna: Kiscsoportos gerinctorna megelőző, kímélő és gyógyító jelleggel. Jó hangulatú, fájdalommentesen torna, különböző eszközök segítségével (fiziológiás labda, gumiszalag, tornabot, stb.)

 

Pilates-Nyújtás: A gyakorlatok egyenletesen, fokozatosan egymásra épülő, feladatokból állnak, amelyek elősegítik az izomzat harmonikus egységként történő működését. Egy speciális légzéstechnikát is magába foglal, amely remek feszültségcsökkentő, stresszoldó hatású, továbbá alkalmazásával megnövelhető a szervezet oxigénellátása és fokozható a fizikai teljesítmény is.

 

Jóga: A jóga olyan több ezer éves hagyományokon alapuló életmód és gyakorlatrendszer, amivel a nyugtalan tudat lecsillapítható, annak energiái alkotó irányba terelhetők. A jóga egyben egészségmegőrzés, testedzés, filozófia és egy csodálatos lehetőség.A jóga gyakorlásával arra törekszünk, hogy javítsuk életminőségünket, vagyis fizikai testünket egészségessé, elménket békéssé, tudatunkat tisztává téve megismerjük valódi lelki természetünket

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA