Névadó szponzort keres a Tüskecsarnok

Névhasználatra vonatkozó pályázatot hirdettek nemrég a lágymányosi Tüskecsarnok támogatására. A nyertes névadó szponzora lehet a létesítménynek, amely éveken keresztül hirdeti majd az adott cég, személy nevét az összes megjelenési felületén.

A pályázatokat szeptember 15-éig lehet beküldeni – derül ki a csarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontok (NSK) weboldaláról. Az együttműködés minimum három évre szól, az ajánlattevőnek aktívan részt kell vennie a létesítmény megjelenésének, arculatának kialakításában is. Az NSK a legmagasabb szponzorációs díjat ajánló pályázóval kíván szerződést kötni, ezzel is támogatva a létesítmény működtetését.

A négyezer szurkoló befogadására alkalmas Tüskecsarnok és a mellette épülő uszoda a tervek szerint Budapest új sportfellegvára lesz. Magát a csarnokot tizenhat év után idén november 8-án adhatják át, elkészülte után ez lesz Magyarország negyedik legnagyobb fedett sportlétesítménye.

A komplexum az óriási központi csarnok mellett négy kisebb – egybenyitható – edzőtermet és 35 öltözőt is magában foglal, alája pedig mélygarázs került. A Tüskecsarnok épülete mellett egy 25 méteres gyakorló- és egy 50 méteres versenyuszoda is épül, utóbbit 2015 tavaszára ígérik. Sajtóhírek szerint a teljes beruházás költsége az uszodákkal együtt eléri a 8,9 milliárd forintot, maga a Tüskecsarnok kiépítése közel 6 milliárdba került.

Újbuda

Névadó szponzort keres a Tüskecsarnok

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA