Moccanj, Budapest!

Ezzel a címmel rendeznek nagyszabású őszi sportfesztivált október 6-án 10 és 15 óra között a Városligeti Műjégpályán a Főpolgármesteri Hivatal Sport Osztálya és a Budapesti Sportszövetségek Uniója összefogásával, a Budapesti Szabadidősport Szövetség szervezésében.

A fesztivál minden programja ingyen vehető igénybe. Az érdeklődők kipróbálhatják az atlétikát, a tollast, a kosárlabdát, a gumiasztalt, a nordic walkingot, a tájfutást, a légfegyveres lövészetet, próbára tehetik saját ügyességüket, és egészségfelmérésen is részt vehetnek, amelynek eredményei alapján szakemberek adnak tanácsot a sportos életmód kialakításához.

A résztvevők betekintést nyerhetnek a fogyatékkal élők sportos napjaiba, lehetőség lesz a sporteszközök kipróbálására is. Gondoltak a kicsikre is, akik ugrálóvárban tölthetik a sportos szombatot. A rendezvény csatlakozott a Világ Gyalogló Napja elnevezésű mozgalomhoz: nordic walking oktatók és a Budapesti Természetbarát Sportszövetség túravezetőinek irányításával a Városliget nevezettségeit érintő túrákon lehet részt venni. Ismét megrendezik a nagy sikert aratott Trabant-tolást is.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA