Lesz-e valaha BL-döntő, olimpia Budapesten?

Lesz valaha Bajnokok Ligája-döntő rendezésére alkalmas stadionunk? Álom vagy realitás a budapesti olimpia tervezgetése? Az IKSZ XI. kerületi alapszervezete „egy légtérbe” hívta azokat, akik ezekre válaszolni tudnak – péntek este 6-kor Budán.

A stadionépítések tengerén rendszeresen fel-felmerül a kérdés, lesz-e valaha EL- vagy BL-döntő Magyarországon, mit fog majd „tudni” az új Puskás-stadion, álom-e a budapesti olimpia, vagy már valóban alakul az az infrastruktúra hazánkban, amire építkezve bátrabb ötkarikás álmokat szövögethetünk. Hogy milyen létesítményeink vannak, hová juthatunk el, illetve milyen világversenyeket rendeztünk, rendezünk ezekben az években, ez lesz a tárgya az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség péntek esti rendezvényének, amelyre illusztris felszólalókat csábítottak el a Karinthy Frigyes út 9. szám alatti KDNP-irodába.

– Rendezvényünk a fővárosi sportlétesítményeket veszi górcső alá. Szó lesz a jelenlegi létesítményhelyzetről, a folyamatban lévő fejlesztési projektekről és a kormány sportfilozófiájáról is – tájékoztatta portálunkat az IKSZ kerületi csoportjának vezetője, Dergán Ádám.

– Vendégeink, akik segítenek körbejárni ezeket a témákat: Gondos Flóra műugró, a londoni olimpia résztvevője, Vígh László kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásért felelős kormánybiztos, Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő, valamint Rétvári Bence parlamenti államtitkár, országgyűlési képviselő – sorolta Dergán az MNO-nak.

A rendezvény nyilvános és ingyenes, az ikszesek mindenkit szeretettel várnak.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA