Közlekedési változások a Triatlon VB miatt

Szeptember 8 és 12 között rendezi Budapest a Triatlon Világbajnokságot. Az úszásra a Lágymányosi öbölben kerül sor, a rendezvény ideje alatt számos közlekedési korlátozás várható

Újbudán parkolási tilalom lép életbe szeptember 10. péntek 18:00-tól szeptember 13. hétfő 04:30-ig, a Budafoki út (Bogdánfy utca és Kondorosi út között), a Hunyadi János út (Kondorosi út és Szerémi út között), a Hauszmann Alajos utca (Budafoki út és a Duna között), a Hengermalom út (Budafoki út és a Duna között), a Galvani utca (Budafoki út és a Duna között), valamint a Budai alsó rakparton a Lágymányosi úttól a Halász utcáig.

Szombat óta a Műegyetem rakparton, a Petőfi hídtól a Bertalan Lajos utcáig és a Bogdánfy út teljes hosszában tilos a megállás.

Szeptember 11-én és 12-én a 33-as és 103-as autóbuszok módosított útvonalon közlekednek. Utóbbi a Pázmány Péter sétány, a Dombóvári út és a Budafoki út lezárása miatt mindkét irányban a Hengermalom út-Szerémi út- Lágymányosi-híd felé terelve halad.

Hétvégén a verseny miatt útlezárás várható a Vízpart utca és a Dombóvári út között, valamint a Lágymányosi-hídtól a Műegyetemi rakparti felhajtóig.

Ezen kívül nem lehet majd közlekedni a Budafoki úton szombaton a Bogdánfy úttól a Hunyadi János úton a Kitérő útig, vasárnap az Irinyi utcától szintén a Kitérő útig. Pázmány Péter sétányra mindkét hétvégi napon tilos a behajtás.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA