Kiderült, ki lesz az idén Újbuda kiváló edzője

Újbuda képviselő-testülete meghozta döntését arról, ki nyeri el idén az Újbuda kiváló edzője-kiváló sportolója elismerést. A kerület legrangosabb sportért adható díját 2013-ban Kolossa István vízilabda edző fogja kapni, a jó hírt pedig a Hoffmann Tamás polgármester és Király Nóra képviselő személyesen adták át egy apró ajándék kíséretében.

Hoffmann Tamás és Király Nóra gratulál, köszönt

Király Nóra elmondta, hosszas előkészítő munka eredménye volt, hogy megtalálják a díjra legérdemesebb embert a kerületben, de Kolossa István személye biztosíték arra, hogy a legjobb helyre kerül az elismerés - tette hozzá. Hoffmann Tamás polgármester miután átadta a díjátadóra szóló meghívót elmondta, a kezdetben úszóként versenyző Kolossa István vízilabda játékosként és edzőként is sokat tett a sportért, utánpótlás nevelőként fiatalok generációit tanított vízilabdázni.

A polgármester azt is elárulta, már hónapok óta folynak vízilabda edzések a Nyéki Imre Uszodában, hamarosan pedig hivatalos meccsre is sor kerülhet. Az úszómedencébe mobilfalat építenek, hogy az úszók zavartalanul úszhassanak, ha pedig az uszoda hitelesítése is megtörténik, április elején már OB1-es mérkőzést szervezhetnek a Kondorosiban.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA