Kezdődik a vízilabda szezon

Szurkoljunk együtt az A-Híd OSC Újbuda csapatának, hogy közösen örülhessük játékosaink sikereinek! Izguljuk végig élőben a mérkőzéseket bensőséges légkörben a Nyéki Imre Uszodában! Minden hangra szükség lesz a bajnoksághoz.

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. egyik legfontosabb küldetése, hogy eljuttassa a sportélményeket az emberekhez. Alig pár év alatt bebizonyította, hogy összehozza, összeköti az újbudaiakat. Legyen szó fergeteges hangulatú kosármérkőzésekről, amelyeknek az általa felújított Gabányi Sportcsarnok ad otthont, vagy a Nyéki Imre Uszodáról, amely mára a vízilabda fellegvára. Legyen szó akár az utánpótlás nevelést, a fiatalok sportolását ösztönző munkájáról, ami által a legkisebbek is megízlelhetik, mit jelent a sport szeretete, mit jelent küzdeni, szurkolni.

 
Az A-Híd OSC Újbuda csapata szeptember 27-én száll vízbe először és ezzel hivatalosan is elindul az új szezon a Nyéki Imre Uszodában. A 19:30-kor kezdődő mérkőzésen a PVSK lesz az ellenfél a férfi OB I. alapszakaszban a csapat első hazai megmérettetésén. Alig pár nappal később indul a LEN Bajnokok Ligája. A szeptember 30-án este 19 órakor kezdődő selejtező első fordulójában a ZP Barendrecht (NED) lesz a játékosok ellenfele, majd a Hannover 1898 (GER) csapatával küzdenek meg a BL első kvalifikációs körében.

 
Hajrá A-HÍD! Hajrá OSC! Hajrá ÚJBUDA!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA